9+1 Σημαντικά Κόλπα για να Εντυπωσιάσετε με το Ντύσιμο σας! - Fanpage

9+1 Σημαντικά Κόλπα για να Εντυπωσιάσετε με το Ντύσιμο σας!

«Αν ντυθείτε άκομψα, θα θυμούνται το ρούχο. Αν ντυθείτε άψογα θα θυμούνται εσάς» είπε κάποτε η Coco Channel και πώς να διαφωνήσουμε μαζί της;

Τα ρούχα που επιλέγουμε σε κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό ραντεβού που θα μας αλλάξει τη ζωή, είτε για μία βόλτα στο πάρκο με τα παιδιά, καθορίζουν την πρώτη εικόνα που σχηματίζουν οι άλλοι για εμάς. Φυσικά και δεν είμαστε η εικόνα μας ή τα ρούχα μας, αλλά θέλουμε δεν θέλουμε παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας!

Να, λοιπόν, κάποιες πρακτικές συμβουλές, ώστε να είστε «άψογες» και όχι «άκομψες»:

Εάν φοράτε μπλούζες η πουκάμισα με V, και ειδικά στον εργασιακό σας χώρο, φροντίστε το άνοιγμά του να μην ξεπερνά τα 4 εκατοστά από την γραμμή του στήθους μέχρι τη βάση του λαιμού σας.


Αν, πάλι, επιλέξετε ένα απλό και σικάτο πουκάμισο, αφήστε ξεκούμπωτα τα δύο πρώτα κουμπιά. Ούτε περισσότερα, ούτε λιγότερα.


Επιλέξτε κοσμήματα που ταιριάζουν μεταξύ τους αλλά μην το παρακάνετε! Δύο κομμάτια αρκούν για μια εντυπωσιακή και αριστοκρατική εμφάνιση.

Μεγάλο V ή κοντή φούστα; Επιλέξτε ένα από τα δύο και παραμείνετε σέξι χωρίς να χάσετε την κομψότητά σας.

Όσο λεία και γυμνασμένη κοιλιά κι αν έχετε την υποβαθμίζετε όταν την έχετε σε κοινή θέα φορώντας τζην. Εάν το αγαπημένο σας πουλόβερ είναι κοντό, συνδυάστε το με ένα πιο μακρύ μπλουζάκι από μέσα.


Μην συνδυάζετε πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα! Επιλέξτε είτε δύο διαφορετικά σχέδια του ίδιου χρώματος, είτε το ίδιο σχέδιο σε δύο διαφορετικά χρώματα.

Σε επίσημες περιστάσεις ή στο γραφείο, αποφύγετε τις μπλούζες με τις λεπτές τιράντες. Μπορείτε να τις φορέσετε, όμως, στην απογευματινή σας βόλτα με το αγαπημένο σας τζην παντελόνι.

Και μερικές συμβουλές για τους άνδρες:
H ζώνη του παντελονιού πρέπει να είναι στην ίδια απόχρωση με τα παπούτσια σας.

Ο σωστός τρόπος να επιλέξετε το μάκρος της γραβάτας σας είναι αυτός της φωτογραφίας.

Εάν δεν φοράτε σακάκι, δεν είναι απαραίτητο να φορέσετε γραβάτα.

Αφήστε το σχόλιο σας: