Αγκαλιάζουν χαρούμενοι τα νεογέννητα δίδυμα παιδιά τους. Τίποτα δεν μαρτυράει την τραγωδία που έζησαν λίγο καιρό πριν... - Fanpage

Αγκαλιάζουν χαρούμενοι τα νεογέννητα δίδυμα παιδιά τους. Τίποτα δεν μαρτυράει την τραγωδία που έζησαν λίγο καιρό πριν…

Ένα ζευγάρι από τη Βόρεια Καρολίνα που έχασαν τους δύο γιους τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν από δύο χρόνια, έφεραν δύο δίδυμα αγόρια στον κόσμο.

«Τα δίδυμα γεννήθηκαν χαρούμενα και υγιή τη Δευτέρα», ανέφερε ο ειδησεογραφικός σταθμός Charlotte WBTV.

Τα μεσαία ονόματα των αγοριών είναι προς τιμήν των μεγάλων αδελφών τους, που πέθαναν μετά τη συντριβή του Μαΐου του 2015.

Ο Gentry και η Hadley ήταν και οι δύο 28 χρονών, όταν έχασαν τον 2χρονον γιο τους Dobbs στο τραγικό ατύχημα κοντά στο Wilmington της Βόρειας Καρολίνας.

1

2

3

Η Hadley ήταν οκτώ μηνών έγκυος τη στιγμή της συντριβής. Οι γιατροί πήραν το μωρό με καισαρική τομή, αλλά το παιδί, που ονομάστηκε Reed, πέθανε δύο ημέρες αργότερα.

Ο Matthew Blair Deans, οδηγός του φορτηγού που χτύπησε την οικογένεια, ο οποίος ήταν επίσης 28 χρονών τότε, καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκισης για ακούσια ανθρωποκτονία. Απελευθερώθηκε τα τέλη Νοεμβρίου, μετά από ένα χρόνο και τρεις μήνες.

Οι ανακριτές λένε ότι οδηγούσε με αποσπασμένη προσοχή.

4

5

6

Κατά την ακρόασή του, ο Deans ζήτησε συγγνώμη από το ζευγάρι για τον πόνο που τους προκάλεσε.

Το ζευγάρι συγχώρεσε τον Deans σε δημόσια δήλωση του.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της Hadley στη σελίδα τους στο Facebook τον Ιανουάριο.

«Οι προσευχές μας εισακούστηκαν και είμαστε ευγνώμονες για αυτό! Αναμένουμε τα δίδυμα αυτό το καλοκαίρι!», έγραφε η Hadley.

Η Hadley μοιράστηκε μια φωτογραφία του υπερηχογραφήματός της στην σελίδα the Prayers for the Eddings Family στο Facebook και έλαβε χιλιάδες μου αρέσει.

Μετά το ατύχημα, το ζευγάρι είχε πει ότι δεν σκέφτονταν να κάνουν άλλα παιδιά.

7

8

9

10

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: