Αγνώριστοι Τσίπρας-Περιστέρα: Δείτε τους ερωτευμένους στο σχολείο - Fanpage

Αγνώριστοι Τσίπρας-Περιστέρα: Δείτε τους ερωτευμένους στο σχολείο

Δείτε τον Αλεξη Τσίπρα και την Περιστέρα Μπαζιάνα ερωτευμένους στο σχολείο.

Είκοσι δύο χρόνια μετράει η σχέση του μεγάλου νικητή των εκλογών, Αλέξη Τσίπρα και της συντρόφου του, Περιστέρας Μπαζιάνα, της Μπέτυς όπως την φωνάζουν οι δικοί της άνθρωποι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η διακριτική σύντροφός του γνωρίστηκαν όταν ακόμα ο Αλέξης Τσίπρας ήταν επαναστάτης έφηβος που πρωτοστατούσε σε σχολικές καταλήψεις. Η συμμαθήτρια του στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων, Περιστέρα ήταν από τότε στο πλάι του!

Εκτός από την έλξη που τους έφερε κοντά, σαν ζευγάρι τους ένωσε η κοινή τους αγάπη για την πολιτική και τα κοινά. Μέλη και οι δύο της νεολαίας του Κ.Κ.Ε. αρχικά και του Συνασπισμού αργότερα, μοιράζονταν σε όλη την ζωή τους σχεδόν κοινές αξίες και την ίδια φιλοσοφία για την κοινωνία και την πολιτική.

Λίγο μετά τις καταλήψεις του 90\’ 91\’ οι δυο τους χωρίζονται για να σπουδάσουν, εκείνη στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών και εκείνος στην Αθήνα στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Η απόσταση όμως δεν μπαίνει εμπόδιο στην σχέση τους που συνεχίζει να ανθίζει.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές τους, η Περιστέρα, αφήνει τον Αλέξη ως ηγετική φυσιογνωμία να προχωρήσει στο προσκήνιο της πολιτικής, και μένει στα παρασκήνια για να τον στηρίζει κάθε στιγμή.

Η απόλυτη στήριξη του ενός προς τον άλλο σε καμία περίπτωση δεν… μεταφράζεται σε γάμο, με νυφικά, κουμπάρους και όλα όσα απαιτεί η θρησκευτική παράδοση. Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί ούτε με πολιτικό γάμο. Οι δυο τους υπογράφουν Σύμφωνο Συμβίωσης και έτσι επισημοποιούν τη σχέση τους.

Δείτε τον Αλέξη Τσίπρα και την Περιστέρα στο σχολείο:

 

Αφήστε το σχόλιο σας: