Κλείδωσε το Σκυλάκι της σε ένα Δωμάτιο, Χωρίς Νερό και Φαγητό. Ο Δικαστής όμως την Τακτοποίησε ανάλογα... - Fanpage

Κλείδωσε το Σκυλάκι της σε ένα Δωμάτιο, Χωρίς Νερό και Φαγητό. Ο Δικαστής όμως την Τακτοποίησε ανάλογα…

Στον  δικαστή Cicconetti, του αρέσει να κάνει διαφορετικά πράγματα, όταν διεξάγει δίκες. Θεωρεί ότι ο σωφρονισμός πρέπει να ταιριάζει στο έγκλημα, που συχνά έχει αποτέλεσμα σε δημιουργικές και απροσδόκητες καταδίκες.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Alyssa Morrow καταδικάστηκε για κακοποίηση ζώου. Παράτησε το σκύλο της, τον Moose, κλειδώνοντας τον στο βρώμικό της σπίτι. Για μια ολόκληρη εβδομάδα, ο Moose ήταν ολομόναχος χωρίς να έχει κανέναν να τον φροντίζει. Όταν τελικά διεσώθη, οι διασώστες σοκαρίστηκαν από την κατάστασή του. Το τρίχωμα του Moose έπεφτε. Ήταν νηστικός για μια εβδομάδα και διψούσε. Γι΄αυτό λοιπόν, αντί να την πετάξει στη φυλακή, όπως θα έκανε κάθε δικαστής, ο δικαστής Cicconetti έβαλε την Alyssa να κάνει κάτι που οι περισσότεροι θα το έβρισκαν αποκρουστικό.

Αρχικά, μίλησε εκ μέρος του Moose, σημειώνοντας πόσο τρομαγμένος θα ήταν κατά τη διάρκεια της εγκατάλειψής του. Στη συνέχεια ο δικαστής κοίταξε στα μάτια την Alyssa και της είπε “Ίσως πρέπει να πάρεις μια μικρή δόση από αυτό, αλλά θα σου δώσω μια επιλογή, και η επιλογή είναι ότι θέλω να ζήσεις σαν τον Moose, και για να γίνει αυτό θέλω να πας στην χωματερή της πόλης, στο πιο βρώμικο μέρος, και θέλω να κάτσεις εκεί για 8 ώρες αύριο, να σκέφτεσαι τι έκανες σε εκείνο το σκυλί, όσο μυρίζεις τις δυσωδίες. Αν κάνεις εμετό, δε με νοιάζει.”

Περιηγηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τι συνέβη στη συνέχεια…

5

6

Για οχτώ ώρες, η Alyssa καθάριζε σκουπίδια στην δημοτική χωματερή. Ήταν τόσο αηδιαστικό που είπε ότι θα προτιμούσε να πάει φυλακή.

7

Στο μεταξύ, ο Moose υιοθετήθηκε από μια οικογένεια. Δε θα τον αφήσουν παραμελημένο ξανά!

8

Πιστεύετε ότι η τιμωρία της γυναίκας της άξιζε; Αφήστε μας τα σχόλιά σας και μοιραστείτε αυτή την είδηση με τους φίλους σας!

Αφήστε το σχόλιο σας: