Αλήτης μπήκε Φυλακή επειδή Κακοποίησε Βάναυσα τον Σκύλο του. Δείτε ΤΙ κατέγραψε η Κάμερα Ασφαλείας και θα Παγώσετε... - Fanpage

Αλήτης μπήκε Φυλακή επειδή Κακοποίησε Βάναυσα τον Σκύλο του. Δείτε ΤΙ κατέγραψε η Κάμερα Ασφαλείας και θα Παγώσετε…

Σε έναν κακοποιό δόθηκε ποινή φυλάκισης, αφού μια κάμερα κατέγραψε να ρίχνει κλωτσιές και να χτυπά έναν σκύλο. Τα φριχτά ντοκουμέντα δείχνουν τον Daniel McCreedy από το Brighton, να χτυπά βίαια το σκυλί επι 15 λεπτά, σε μια παμπ στο Lewes. Η αστυνομία κυκλοφόρησε το συγκλονιστικό βίντεο τον Απρίλιο με σκοπό να συλλέξει πληροφορίες και δεκάδες άνθρωποι επικοινώνησαν με την αστυνομία.

Ο 33χρονος παραδέχτηκε την επίθεση που έκανε στο σκύλο με το όνομα Babe, τον οποίο και φρόντιζε για χάρη ενός φίλου του στις 13 Απριλίου του τρέχοντος έτους. Στη συνέχεια συνελήφθη χωρίς σχόλια από την αστυνομία, αφού αρνήθηκε να παρακολουθήσει το βίντεο.

Ο McCreedy εμφανίστηκε ενώπιον των δικαστών και παραδέχτηκε ότι φέρθηκε βίαια στο ζώο χωρίς λόγο, προκαλώντας του πόνο. Το βίντεο τον δείχνει να αναγκάζει τον σκύλο να καθίσει κάτω από ένα παγκάκι, καθώς ένας άλλος πότης έρχεται προς έξω.

HASTINGS MAGS - DANIEL McCreedy

Στη συνέχεια τραβάει πολλές φορές το σκύλο κοντά του και τον χτυπά επανειλημμένα. Σε κάποια στιγμή τον κλωτσάει και έπειτα του ρίχνει πάνω του λίγη μπύρα. Η Trudy Funnell, ιδιοκτήτρια της παμπ Royal Oak στο Lewes, προέτρεψε τους πάντες να μοιραστούν το υλικό για να κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να πιάσουν τον υπεύθυνο.

Είπε: «Ένας από το προσωπικό απευθύνθηκε σε μένα λέγοντας ότι υπήρχε ένα θέμα με έναν άνδρα και το σκυλί του στον κήπο. Τον παρακολούθησα από το παράθυρο και τον είδε να χτυπάει το σκυλί. Έπρεπε να πάω και να του ζητήσω να φύγει. Μόνο όταν παρακολούθησα ολόκληρο το περιστατικό στο βίντεο, συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό γίνονταν για 15 λεπτά».

24

25

«Ένιωσα τόσο ένοχη όταν συνειδητοποίησα ότι είχα αφήσει αυτό τον φτωχό σκυλί να φύγει με αυτόν τον άνθρωπο. Στο μαγαζί δεχόμουν συνεχώς τηλεφωνήματα από ζωόφιλους που ρωτούσαν αν ο σκύλος ήταν καλά. Το σκυλί είχε εξεταστεί και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε σωματικούς τραυματισμούς».

27

Η Kate Richardson που ασκεί τη δίωξη, δήλωσε: «Η κάμερα τον δείχνει να χτυπά το σκυλί εννέα φορές στο κεφάλι και να το κλωτσά. Έχουμε απόψεις εμπειρογνωμόνων, που λένε ότι αυτό θα προκάλεσε σημαντικό πόνο στο σκυλί».Ο McCreedy θα καταδικαστεί στις 25 Αυγούστου.

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: