Ανέβασε φωτογραφία τα πόδια του και προκάλεσε παγκόσμιο σάλο. Δείτε από ΤΙ έγιναν έτσι και θα σοκαριστείτε! - Fanpage

Ανέβασε φωτογραφία τα πόδια του και προκάλεσε παγκόσμιο σάλο. Δείτε από ΤΙ έγιναν έτσι και θα σοκαριστείτε!

Το 2017 το Tour de France ξεκίνησε στις αρχές Ιουλίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23 Ιουλίου.

Είτε αγαπάτε το άθλημα της ποδηλασίας είτε όχι, νομίζω ότι όλοι εκτιμάτε και σέβεστε την σκληρή προσπάθεια των ποδηλατών, να ποδηλατούν επάνω σε λόφους και βουνά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού των 2.220 μιλίων – ειδικά γνωρίζοντας ότι οι αθλητές έχουν μόνο δύο ημέρες ανάπαυσης.

Ο Πολωνός ποδηλάτης Pawel Poljanski, μοιράστηκε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram με μαύρα σημάδια από τον ήλιο στα πόδια του, αφού ολοκλήρωσε 16 στάδια του αγώνα. Αυτό μεταφράζεται σε πάνω από 1.758 μίλια (2.829 χλμ.). ο Pawel αποδεικνύει πόσο σκληρά εργάζονται αυτοί οι ποδηλάτες για να φτάσουν ως το τέλος του Tour de France.

Οι άνθρωποι όλου του κόσμου ένιωσαν δέος όταν δημοσίευσε τη φωτογραφία. Πάνω από 3.000 άτομα έχουν σχολιάσει τη φωτογραφία και άλλα 30.000 έχουν κάνει μου αρέσει.

1

Αυτός είναι ο Pawel Poljanski, ένας 27χρονος Πολωνός ποδηλάτης που αγωνίστηκε στο Tour de France του 2017 στην ομάδα Bora-Hansgrohe. Στις 18 Ιουλίου 2017, ο ποδηλάτης δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram του, δείχνοντας τα γεμάτα φλέβες πόδια του, αφού ολοκλήρωσε 16 στάδια του αγώνα.

2

Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα εξαντλημένα πόδια του!

3

Η φωτογραφία του Pawel έχει πάνω από 3.141 σχόλια και 30.000 like. Ενώ ο ποδηλάτης εκπαιδεύεται σκληρά, τα πόδια του δεν είναι πάντα όπως στην παραπάνω φωτογραφία.

4

Ο Pawel δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία του στην πισίνα, στην οποία δείχνει πως είναι τα πόδια του κανονικά.

5

Ο ποδηλάτης έχει αγωνιστεί στο Giro d’Italia και στην Vuelta a Espana. Και στα δύο έπρεπε να διανύσει μήκος εκατοντάδων χιλιομέτρων. Ωστόσο, λέει ότι είχε την υποστήριξη της οικογένειάς του.

6

Αυτός είναι ο Pawel και η φίλη του Viola. Όπως και χιλιάδες άγνωστοι στο διαδίκτυο έτσι και εκείνη, υποστηρίζει και ενθαρρύνει το φίλο της.

Αφήστε το σχόλιο σας: