Ανείπωτη ΦΡΙΚΗ: Γυναίκα δολοφόνησε 8 Κουτάβια μπροστά στην Μητέρα τους για τον πιο Ασήμαντο Λόγο. - Fanpage

Ανείπωτη ΦΡΙΚΗ: Γυναίκα δολοφόνησε 8 Κουτάβια μπροστά στην Μητέρα τους για τον πιο Ασήμαντο Λόγο.

Οι πράξεις μιας γυναίκας από την Ινδία προκάλεσαν οργή στην πόλη της. Όλα συνέβησαν στις 15 Μαρτίου στην πόλη Krishnanagar. Στην Ινδία υπάρχουν πολλά αδέσποτα ζώα, τα οποία προσπαθούν να βρουν φαγητό και καταφύγιο.

83

Λόγω του ότι δεν έχουν εμβολιαστεί ή στειρωθεί, γεννιούνται όλο και περισσότερα αδέσποτα. Κάποιοι κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να τα φροντίσουν, αφήνοντας έξω φαγητό.

84

Όταν μια 4χρονη σκυλίτσα γέννησε 8 κουταβάκια μπροστά στην πόρτα μιας γυναίκας, η γυναίκα τρελάθηκε. Πήρε ένα ένα τα κουταβάκια, τα πέταξε στις πέτρες και μετά πέταξε τα πτώματα σε ένα χωράφι απέναντι από το σπίτι της. Όλο αυτό το παρακολούθησε η μητέρα των σκυλιών, Ammu.

85

Οι India Times αναφέρουν ότι η Ammu προσπαθούσε να συνεφέρει τα κουταβάκια. Έτρεχε γύρω γύρω, προσπαθώντας να φέρει βοήθεια. Όταν την ρώτησαν γιατί είχε κάνει κάτι τόσο άκαρδο, η γυναίκα απάντησε ότι δεν ήθελε να πλησιάσει η σκυλίτσα ξανά στο σπίτι της.

86

Κάποιος κάλεσε την αστυνομία και η γυναίκα συνελήφθη. Η Ammu ήταν τόσο στεναχωρημένη που ξέθαψε τα κουταβάκια και προσπάθησε να τα θηλάσει. Αν η γυναίκα κριθεί ένοχη (υπάρχει βίντεο κάμερας ασφαλείας σαν απόδειξη), μπορεί να φυλακιστεί ως και 5 χρόνια.

Credit: relayhero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: