Ανείπωτη ΦΡΙΚΗ: Το παιδί της έκλαιγε ανεξέλεγκτα. Τότε λέει στον σύντροφό της να πάρει το πιστόλι και να... - Fanpage

Ανείπωτη ΦΡΙΚΗ: Το παιδί της έκλαιγε ανεξέλεγκτα. Τότε λέει στον σύντροφό της να πάρει το πιστόλι και να…

O 18 μηνών Harry, η 2χρονη Riley και η μαμά τους, Αmy Allen, πήγαιναν στο σπίτι μιας φίλης τον Ιούλιο του 2016 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Harry έκλαιγε πάρα πολύ, σύμφωνα με την φίλη της Amy, Emma Horseman. Η Emma είπε στον σύντροφο της να πυροβολήσει τον Harry. Η Emma ισχυρίζεται ότι είπε στον αρραβωνιαστικό της να τρομάξει απλά τον Harry για να σταματήσει να κλαίει.

Δυστυχώς, ο Jordan Walters πυροβόλησε τον Harry στο κεφάλι. Σύμφωνα με αναφορές, ο Walters νόμιζε ότι το όπλο, ένα αεροβόλο, δεν ήταν γεμισμένο και δεν δίστασε να το στρέψει προς το νεαρό αγόρι και να τραβήξει την σκανδάλη.

Ο Harry έκανε επείγουσα εγχείρηση και κατέληξε να παλεύει για την ζωή του. Οι γιατροί δεν ήξεραν ακόμη αν θα ανάρρωνε πλήρως.

Όταν συνέβη ο πυροβολισμός, υπήρχαν 4 παιδιά στο σπίτι. Ο Walters αποφάσισε ότι θα είχε πλάκα να βγάλει το όπλο και να το καθαρίσει – γι’αυτό και του ήταν τόσο εύκολο να το πάρει όταν άρχισε να κλαίει ο Harry.

Μετά τον πυροβολισμό, ο Harry μεταφέρθηκε αμέσως στο Bristol Royal Infirmary. Λόγω των τραυματισμών, ο Harry έχει μόνιμα τραύματα, είναι τυφλός από το ένα μάτι και παθαίνει μετατραυματικές κρίσεις επιληψίας καθημερινά.

Ο Walters δήλωσε ένοχος για την πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης, αλλά η Horseman αρνήθηκε τις κατηγορίες. Η δίκη της διήρκεσε 2 μέρες, οι ένορκοι χρειάστηκαν 40 λεπτά για να αποφασίσουν και την απάλλαξαν από όλες τις κατηγορίες. Το αποτέλεσμα ήταν σοκαριστικό.

Αν η Emma δεν είχε ζητήσει από τον Walters να πυροβολήσει τον Harry, εκείνος θα το είχε κάνει; Φαίνεται ότι εκείνη ήταν η μόνη που ενοχλούνταν από το κλάμα του Harry.

Credit: relayhero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: