Ανείπωτη Τραγωδία! Τεράστιο Γουρούνι έφαγε Ζωντανό ένα Δίχρονο Αγοράκι. Σοκαρισμένοι όλοι στο Χωριό... - Fanpage

Ανείπωτη Τραγωδία! Τεράστιο Γουρούνι έφαγε Ζωντανό ένα Δίχρονο Αγοράκι. Σοκαρισμένοι όλοι στο Χωριό…

Μία φρικτή τραγωδία συνέβη αυτή την εβδομάδα σε ένα μικρό χωριό στην Κίνα όταν ένα 2χρονο αγοράκι σκοτώθηκε και φαγώθηκε από μία θηλυκή γουρουνίτσα. Το μωρό, Wei Tsao, έπαιζε στον κήπο όταν απομακρύνθηκε και πλησίασε το σημείο που η γουρουνίτσα είχε μόλις γεννήσει. 

Το μωρό πλησίασε τα γουρουνάκια και τότε η μητέρα του επιτέθηκε. Οι φωνές του μωρού ακούστηκαν σε όλο το χωριό και οι γονείς του έτρεξαν για να δουν το γουρούνι να τρώει το παιδί τους, έχοντας το κεφάλι του στο στόμα της.

Ο πατέρας του παιδιού, Sun Tsai, 25, είπε: ‘Μπήκαμε για λίγα λεπτά μέσα όταν ακούσαμε τις κραυγές.’

Οι γείτονες έτρεξαν στο σπίτι και έβγαλαν το μωρό από το στόμα του γουρουνιού. Μετά την έδεσαν σε ένα δέντρο, έκοψαν την κοιλιά της και βρήκαν μέσα κομμάτια από το κρανίο και τα μαλλιά του.

Ο ηγέτης του χωριού, Cheng Yuan, θέλει να γίνει γνωστό πως δεν σκότωσαν το γουρούνι από εκδίκηση: ‘Είναι μία φρικτή τραγωδία. Έπρεπε να ανοίξουμε το γουρούνι για να αποδείξουμε στις αρχές πως είχε σκοτώσει το μωράκι.’

Μετά το τραγικό περιστατικό, η αστυνομία είπε στους κατοίκους του χωριού να προσέχουν τα γουρούνια τους και να μην τα κρατάνε σε μέρη που υπάρχουν παιδιά.

Credit: americanow.com

Αφήστε το σχόλιο σας: