Αποφάσισαν να γιορτάζουν καθημερινά τα γενέθλια του ετοιμοθάνατου μωρού τους. Δείτε ΤΙ έκαναν την 99η μέρα και θα λυγίσετε... - Fanpage

Αποφάσισαν να γιορτάζουν καθημερινά τα γενέθλια του ετοιμοθάνατου μωρού τους. Δείτε ΤΙ έκαναν την 99η μέρα και θα λυγίσετε…

O Matt και η Ginny Mooney από το Arkansas ανυπομονούσαν να γνωρίσουν το πρώτο τους παιδί. Αλλά στους 6 μήνες της εγκυμοσύνης, οι γιατροί τους ανακοίνωσαν τα συντριπτικά νέα: το μωρό δεν θα τα κατάφερνε. Το αγέννητο μωρό τους έπασχε από το σύνδρομο Edwards.

Αυτή η γενετική διαταραχή κάνει τα περισσότερα μωρά να πεθαίνουν στην μήτρα ή τις πρώτες μέρες μετά την γέννα. Ο Matt και η Ginny ήταν συντετριμμένοι, αλλά δεν σταμάτησαν να ελπίζουν.

43

Ο Eliot Hartman Mooney γεννήθηκε 2 μήνες αργότερα. Είχε υποανάπτυκτους πνεύμονες και τρύπα στην καρδιά, αλλά ήταν ζωντανός. Οι γονείς ήταν τόσο ενθουσιασμένοι με την γέννηση του παιδιού τους που την γιόρταζαν κάθε μέσα στις 4:59 μ.μ., την ώρα που είχε γεννηθεί.

44

Μετά από δύο εβδομάδες στην μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών, ο Eliot πήγε σπίτι με τους γονείς του. Χρειαζόταν συνεχώς ειδική φροντίδα: Οι πνεύμονες του χρειάζονταν επιπλέον οξυγόνο και τρεφόταν με σωληνάκι. Έπρεπε να τρώει κάθε 3 ώρες και η διαδικασία ήταν δύσκολη, αλλά ο Matt και η Ginny ήταν εκεί κάθε λεπτό.

45

Όταν ήταν δύο μηνών, ο Eliot άρχισε να πιπιλάει το δάχτυλο του, κάτι που ήταν πολύ συναρπαστικό, γιατί τα περισσότερα μωρά με σύνδρομο Edwards δεν μπορούν καν να ανοίξουν το χέρι τους. Μετά από 3 μήνες δεν είχε πλέον ανάγκη από οξυγόνο και σωληνάκι για να φάει. Οι γονείς του τον πήγαν στο νοσοκομείο για να δείξουν στους γιατρούς και τους νοσοκόμους την πρόοδο του. Ήταν όλοι εντυπωσιασμένοι, λίγοι περίμεναν ότι θα ζούσε.

46

Δυστυχώς, την 99η ημέρα της ζωής του ο Eliot πέθανε. Οι γονείς του πέταξαν 99 μπαλόνια στην κηδεία του, ένα για κάθε μέρα που πέρασαν με τον γιο τους. «Ήταν τόσο όμορφο να το βλέπεις. Πόσο γρήγορα χάθηκαν, όπως εσύ», είπε ο πατέρας του Eliot σε βίντεο αφιερωμένο στον γιο του. «Έτσι, σήμερα γιορτάζουμε. Παρ’όλο που μας λείπεις απίστευτα, χωριστήκαμε μόνο για όσο καιρό μας έχει μείνει στη Γη. Θα σε δούμε σύντομα, γιε μου. Μαμά και μπαμπάς.»

47

Δείτε το βίντεο για την σύντομη ζωή του Eliot:

Ο Eliot Hartman Mooney έζησε μόλις 99 μέρες, αλλά αυτό ήταν πολύ περισσότερο από ότι περίμεναν όλοι. Οι γονείς του δεν θα το αντάλλασσαν με τίποτα!

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: