Χοψονίδου: "Μου έπεσαν τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου και προσπαθώ με τα κιλά μου" - Fanpage

Χοψονίδου: “Μου έπεσαν τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου και προσπαθώ με τα κιλά μου”

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου, μετά από τις φωτιές που άναψε για το μέλλον του ηγέτη του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι αντιμετώπισε κατά καιρούς προβλήματα υγείας, τονίζοντας ότι της έπεσαν τα μαλλιά, ενώ πάλευε μέχρι και με τα δόντια της.

“Κοίτα εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτζόνες αλλά τίποτα. Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά”, έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη.

Photo Credits: Eurokinissi

Αφήστε το σχόλιο σας: