"Δεν έχω κάνει σεξ ποτέ στη ζωή μου και ούτε θα μπορέσω να κάνω" - Η εξομολόγηση αυτής της γυναίκας έχει συγκλονίσει το ίντερνετ - Fanpage

«Δεν έχω κάνει σεξ ποτέ στη ζωή μου και ούτε θα μπορέσω να κάνω» – Η εξομολόγηση αυτής της γυναίκας έχει συγκλονίσει το ίντερνετ

«Γεια σου κόσμε, το όνομά μου είναι Lara και γράφω πολλά για το αιδοίο μου».

Υπάρχει ένας λόγος όμως γι’ αυτό. Είναι κάποιες συνθήκες που δεν της επιτρέπουν να βιώσει τη διείσδυση χωρίς ακραίο πόνο.

Συγκεκριμένα έχει:

1. Ενδομητρίωση

2. Vaginismus (οδυνηρή σπασμωδική συστολή του κόλπου σε απόκριση της φυσικής επαφής ή της πίεσης).

3. Vulvodynia (χρόνιο πόνο στο αιδοίο χωρίς γνωστή αιτία).

4. Διάμεση κυστίτιδα

5. Και συνολική δυσλειτουργία της πυελικής ζώνης!!!

Οι συνθήκες της δίνουν χρόνιο πόνο και πρέπει να περνάει πολύ χρόνο στο κρεβάτι με ένα θερμαντικό μαξιλάρι και να βάζει παγοκύστες στην ευαίσθητη περιοχή της.

«Πριν από μερικά χρόνια, όταν αποφάσισα να προσπαθήσω τελικά να αρχίσω να βγαίνω ραντεβού, ήταν πραγματικά άσχημα. Είμαι μια ετεροφυλόφιλη γυναίκα και δεν είναι εύκολο να εξηγήσω στους άντρες ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω σεξ μαζί τους.»

Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να συνειδητοποιήσω ότι όλοι έχουν μειονεκτήματα – όχι μόνο εγώ – και αυτό ειλικρινά, όταν βρείτε το σωστό άτομο, δεν έχει σημασία. Ξέρω, ακούγεται σαν ένα εμπνευσμένο απόσπασμα στο Instagram. Αλλά είναι αλήθεια.

Δείτε ολόκληρη την ιστορία στο ακόλουθο βίντεο:

Credit: BuzzFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: