Έχει κάνει 24 επεμβάσεις για να αφαιρέσει τον όγκο από το πρόσωπό του χωρίς καμία επιτυχία. Και εκεί που είχε χάσει κάθε ελπίδα... - Fanpage

Έχει κάνει 24 επεμβάσεις για να αφαιρέσει τον όγκο από το πρόσωπό του χωρίς καμία επιτυχία. Και εκεί που είχε χάσει κάθε ελπίδα…

Όσο θυμάται τον εαυτό του, ο 22χρονος Lucas McCulley υπέφερε από έναν επίπονο όγκο στο πρόσωπό του. Η μεγάλη μάζα τον πονούσε συνεχώς, μείωνε την αυτοπεποίθησή του και επηρέαζε την αντιμετώπιση που είχαν οι άλλοι απέναντί του. Παρόλο που είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος, ο όγκος που έχει φόβιζε τους ανθρώπους πριν καν τον γνωρίσουν.

Αλλά από την στιγμή που δήλωσε πως ήθελε να αλλάξει την εμφάνισή του, η κοινότητά του έχει ενωθεί για να τον βοηθήσει να κάνει την επέμβαση που θα του αλλάξει τη ζωή. Επειδή ο όγκος έχει επηρεάσει την καθημερινότητά του, ο Lucas έχει κάνει 24 επεμβάσεις από όταν ήταν 10 ετών. Τώρα όμως πιστεύει πως αυτή η επέμβαση θα είναι η τελευταία και θα του αλλάξει τη ζωή μια για πάντα.

Ένας από τους λόγους που χρειάστηκε τόσες επεμβάσεις ήταν γιατί η μία από αυτές ήταν αποτυχημένη. Αυτό τον ανάγκασε να μείνει πολύ στο νοσοκομείο. Του είπαν επίσης πως θα έπρεπε να περιμένει να κάνει άλλη μία επέμβαση όταν θα είναι μεγαλύτερος και ο όγκος θα έχει σταματήσει να μεγαλώνει.

Μόνο τότε θα μπορούσαν να τον αφαιρέσουν εντελώς. Ο όγκος που είχε στο πρόσωπό του όμως τον έκανε να περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια γιατί ήταν πιο ευάλωτος στα πειράγματα των άλλων παιδιών.

Ωστόσο, επειδή το κόστος της επέμβασης έχει αυξηθεί πολύ, η οικογένειά του δεν μπορεί πια να το καλύψει. Δεν είναι ασφαλισμένος και δεν έχει άλλο τρόπο να πληρώσει τους γιατρούς και τα διάφορα έξοδα.

Έτσι, σκέφτηκε να κάνει το μόνο πράγμα που μπορούσε – να στραφεί στους γείτονές του και να τους ζητήσει βοήθεια. Έφτιαξε μια σελίδα στο GoFundMe και άρχισε να δέχεται δωρεές για την επέμβαση. Πλέον έχει μαζέψει πάνω από $105,000 από όταν έφτιαξε την σελίδα.

Τώρα, ονειρεύεται να φαίνεται ‘φυσιολογικός’ και έχει τα χρήματα για να το κάνει. Ενώ χρειάζεται περίπου $45,000 ακόμα για την επέμβαση, δεν μπορεί να εκφράσει την ευγνωμοσύνη που νιώθει προς τους κατοίκους του Αϊντάχο.

Δείτε στο βίντεο την ιστορία του:

Credit: awm.com

Αφήστε το σχόλιο σας: