Έδεσε τον Λαιμό του Γιου της με ένα Σκοινί και απειλούσε να τον Κρεμάσει σε Ζωντανή Μετάδοση. Σοκαρισμένος ο Πατέρας! - Fanpage

Έδεσε τον Λαιμό του Γιου της με ένα Σκοινί και απειλούσε να τον Κρεμάσει σε Ζωντανή Μετάδοση. Σοκαρισμένος ο Πατέρας!

Η πρώτη εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε μια μητέρα με το παιδί της, είναι μια εικόνα παιχνιδιού και φροντίδας, γιατί, ευτυχώς, αυτό κάνουν οι περισσότερες μητέρες στα παιδιά τους. Ωστόσο, ακούμε συχνά περιπτώσεις όπου τα πράγματα έχουν διαφορετική εξέλιξη. Δυστυχώς, υπάρχουν γονείς που δεν θα έπρεπε να έχουν παιδιά.

Η Nareumon Jampasert, μια 28χρονη μητέρα από την Ταϊλάνδη, υποπτευόταν ότι ο άντρας της την απατούσε. Για να επιβεβαιώσει τις υποψίες της, αποφάσισε ότι ο καλύτερος τρόπος ήταν να χρησιμοποιήσει αυτό που αγαπούσε περισσότερο ο άντρας της: τον γιο τους.

Μια μέρα, ο 32χρονος Jakrit Saisupan, ο άντρας της Nareumon, δούλευε και δεν σήκωνε το τηλέφωνο του. Για να τον εκδικηθεί, χρησιμοποίησε το κινητό της για να καταγράψει ένα βίντεο του εαυτού της να στραγγαλίζει τον ενός έτους γιο τους με ένα σκοινί.

3

Πέταξε με βία το ανυπεράσπιστο αγοράκι στο κρεβάτι και είπε στον άντρα της: «Σκέφτεσαι μόνο τους άλλους. Αυτός είναι ο γιος σου. Αυτό είναι ένα σκοινί. Κοίταξε τον, δεν είναι νεκρός, δεν τον έχω σκοτώσει ακόμα. Θα τον πάω να πεθάνει κάπου αλλού. Αν δεν έρθεις να τον πάρεις, θα πρέπει να περιμένεις τι θα συμβεί σήμερα, αν δεν σηκώσεις το τηλέφωνο.»

Δείτε το βίντεο εδώ:

Όταν είδε το ανησυχητικό βίντεο, ο Jakrit αμέσως το έστειλε στην μαμά και την αδερφή του, οι οποίες το κοινοποίησαν στα κοινωνικά δίκτυα για να τραβήξουν την προσοχή της αστυνομίας. Όταν έφτασαν στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί, συνέλαβαν την Nareumon και έλεγξαν αν είχε τραυματιστεί ο γιος της. Ευτυχώς, το αγόρι δεν είχε σοβαρούς τραυματισμούς.

4

Ωστόσο, σίγουρα έχει ψυχολογικά τραύματα. Αυτή η τραυματική εμπειρία μπορεί να κοστίσει στην Nareumon την κηδεμονία του παιδιού της και να την στείλει στη φυλακή. Σε μια συνέντευξη, είπε κλαίγοντας: «Ήθελα να πληγώσω τον άντρα μου κι έτσι πήρα το μωρό.»

Το δικαστήριο μένει να αποφασίσει αν αυτή η μητέρα μπορεί να βλέπει το παιδί της ή όχι. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, ελπίζουμε το αγοράκι να μην ξαναχρειαστεί να περάσει κάτι τέτοιο.

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: