Έφαγε ένα Φερέρο Ροσέ αλλά ένιωσε ΚΑΤΙ Αηδιαστικό στο Στόμα της. Τότε κοιτάει το Σοκολατάκι της και κάνει αμέσως εμετό! - Fanpage

Έφαγε ένα Φερέρο Ροσέ αλλά ένιωσε ΚΑΤΙ Αηδιαστικό στο Στόμα της. Τότε κοιτάει το Σοκολατάκι της και κάνει αμέσως εμετό!

Ένα βίντεο που προκαλεί ανακάτεμα στο στομάχι δείχνει μια γυναίκα να ξετυλίγει σοκολατάκια Ferrero Rocher και ανακάλυψε ότι έβγαιναν από μέσα τους σκουλήκια μύγας, αφού είχε ήδη φάει το μισό κουτί.

Η Rachel Vile από το Ιλινόις ισχυρίζεται ότι έκανε την αηδιαστική ανακάλυψη, όταν μαζί με τη συγκάτοικό της θέλησαν να φάνε τα σοκολατάκια και σε κάθε ένα σοκολατάκι που ξετύλιγαν, σέρνονταν σκουλήκια.

Πολλοί χρήστες που είδαν το βίντεο, εξέφρασαν πόσο αηδιασμένοι είναι με την φερόμενη ανακάλυψη.

Τα σοκολατάκια έγιναν γνωστά μετά την διαφήμιση του 1993, όπου σε δεξίωση ενός πρέσβη παρουσιάζονται τα σοκολατάκια και ακούγεται η διάσημη ατάκα «Κύριε πρέσβη μας κακομαθαίνετε!»

Αλλά πιθανόν το συγκεκριμένο κουτάκι με Rocher δε θα ήταν ευπρόσδεκτα στη δεξίωση του πρέσβη.

1

2

3

Η εταιρεία παρασκευής δήλωσε ότι ήδη ερευνά το περιστατικό και προειδοποιεί τους πελάτες να φυλάσσουν τα σοκολατάκια σε ξηρό και προστατευμένο μέρος μακριά από έντομα.

4

5

6

Εκπρόσωπος της Ferrero δήλωσε στη MailOnline: «Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το κοινό ότι στη Ferrero νιώθουμε περήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων μας και έχουμε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους σε όλα τα στάδια. Τα προϊόντα μας πρέπει να φυλάσσονται με προσοχή για να διατηρήσουν τα χαρακτηριστικά τους και συστήνουμε συγκεκριμένες συνθήκες φύλαξης στις συσκευασίες και στην ιστοσελίδα μας. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη κάθε περιστατικό των πελατών μας και είμαστε ήδη σε επικοινωνία με την καταναλώτρια για να ερευνήσουμε πλήρως την καταγγελία.»

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: