Έγκλημα Κέρκυρα: Φρίκη προκαλούν τα όσα υποστηρίζει η νονά της Αντζελίνας! - Το περιστατικό 1,5 χρόνο πριν τη δολοφονία που σοκάρει... (βίντεο) - Fanpage

Έγκλημα Κέρκυρα: Φρίκη προκαλούν τα όσα υποστηρίζει η νονά της Αντζελίνας! – Το περιστατικό 1,5 χρόνο πριν τη δολοφονία που σοκάρει… (βίντεο)

Φρίκη προκαλούν τα όσα αποκαλύπτει η νονά της νεαρής Αντζελίνας που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της πνευματικής μητέρας της κοπέλας, η Αντζελίνα ζούσε ένα πραγματικό μαρτύριο.

«Μου είπε ότι ο πατέρας της την είχε διώξει από το σπίτι και είχε κοιμηθεί έξω. Μάλιστα μου είχε πει ότι επειδή κρύωνε για να προστατευθεί από τη βροχή αναγκάστηκε να πάει να ξαπλώσει μέσα στο κοτέτσι που είχε ο πατέρας της δίπλα από το σπίτι τους» ανέφερε η νονά της Αγγελικής, μεταξύ άλλων, περιγράφοντας το περιστατικό που συνέβη 1,5 χρόνο πριν γίνει το τραγικό συμβάν.

Δείτε ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: Οι ύποπτες αυτοκτονίες και οι περίεργοι πνιγμοί! Και νέες καταγγελίες κατά των δυο κατηγορουμένων για την δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο! (βίντεο)

Από τη άλλη, ο δικηγόρος του παιδοκτόνου της Κέρκυρας με χειρόγραφο αίτημα του ζητά να μεταφερθεί ο φυλακισμένος άντρας από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Γρεβενών καθώς φοβάται τα χειρότερα για τον 52χρονο παιδοκτόνο.

«Η ζωή του εντός των φυλακών του Κορυδαλλού σίγουρα διατρέχει άμεσο κίνδυνο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος του 52χρονου, στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: