Εκεί που Κοιμόταν νιώθει ένα ανυπόφορο Κάψιμο στον Λαιμό. Τότε συνειδητοποιεί την Σοκαριστική αιτία και Παθαίνει ΣΟΚ..! - Fanpage

Εκεί που Κοιμόταν νιώθει ένα ανυπόφορο Κάψιμο στον Λαιμό. Τότε συνειδητοποιεί την Σοκαριστική αιτία και Παθαίνει ΣΟΚ..!


Ο 15χρονος Nickolas Conrad κοιμόταν στο σπίτι φίλου μαζί με άλλα 6 άτομα, όταν ξύπνησε εξαιτίας ενός έντονου πόνου στον λαιμό. Αρχικά δεν ήταν σίγουρος τι είχε συμβεί – είχε μόλις ξυπνήσει με μια φρικτή αίσθηση στον λαιμό του. «Ένιωσα ένα πολύ άσχημο κάψιμο στον λαιμό και όταν ξύπνησα, άρχισα να φωνάζω και να κλαίω», είπε. «Ήταν ο χειρότερος πόνος της ζωής μου.»

Τελικά, αυτό που του συνέβη δεν ήταν ατύχημα. Ο Conrad ήταν το θύμα της πιο πρόσφατης διαδικτυακής φάρσας, της πρόκλησης με ζεστό νερό, στην οποία κάποιος πρέπει να πιει βραστό νερό ή κάποιος πετά το νερό σε ένα ανυποψίαστο θύμα.

Αυτό συνέβη και στον Conrad και τους προκάλεσε εγκαύματα πρώτου και δευτέρου βαθμού στον λαιμό: τα υπόλοιπα αγόρια του είχαν ρίξει βραστό νερό ενώ κοιμόταν.

«Δεν είναι φίλοι μου και δεν πρόκειται να γίνουν», είπε ο Conrad για τους συμμαθητές του που δοκίμασαν πάνω του την πρόκληση.
Περιττό να πούμε ότι η μητέρα του είναι αηδιασμένη από αυτό που του συνέβη. «Νόμιζα ότι ήταν ατύχημα, αλλά όταν έμαθα ότι ήταν σκόπιμο, ήταν πολύ ανησυχητικό. Μην πεις ποτέ: “Παιδί μου, μην το κάνεις αυτό”. Μίλα του.»

Δεν έχουν αποδοθεί κατηγορίες και οι ενήλικες που βρίσκονταν στο σπίτι εκείνη την ώρα κοιμόνταν και δεν είχαν ιδέα τι συνέβαινε.
Η πρόκληση αυτή έχει αρχίσει να γίνεται πολύ δημοφιλής στα σχολεία και οι ειδικοί λένε ότι δεν πρέπει να την αγνοήσουμε. Τα θύματα μπορεί να τραυματιστούν σοβαρά, ενώ οι παραβάτες μπορεί να αντιμετωπίσουν κατηγορίες κακουργήματος για κακοποίηση.

Αν έχετε παιδιά, μιλήστε τους γι’αυτή την φρικτή πρόκληση!

Credit: tiphero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: