Έρχεται το ΤΕΛΟΣ στις 23 Σεπτεμβρίου 2017; Η Προφητεία, η Καταστροφή του Κόσμου και η Αποκάλυψη - Fanpage

Έρχεται το ΤΕΛΟΣ στις 23 Σεπτεμβρίου 2017; Η Προφητεία, η Καταστροφή του Κόσμου και η Αποκάλυψη

Κάποιοι άνθρωποι ανησυχούν – ή ενθουσιάζονται – με μια θεωρία που υποστηρίζει ότι ο κόσμος θα καταστραφεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2017. Ξέρουμε: δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο – η πιο πρόσφατη αντίστοιχη προφητεία ήταν αυτή του ημερολογίου των Μάγιας.

Ωστόσο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν εναγωνίως και πιστεύουν ότι στις 23 Σεπτεμβρίου θα έρθει το αναπόφευκτο βιβλικό τέλος του κόσμου – σε λιγότερο από μία εβδομάδα δηλαδή.

63

Η θεωρία αυτή, η οποία ονομάζεται “Revelation 12 Sign”, εστιάζει σε μια φερόμενη αλλαγή των αστερισμών η οποία, με βάση κάποιες ερμηνείες, φαίνεται να ταιριάζει πολύ με αυτά που αναφέρονται στην Βίβλο.

«Οι υπέρμαχοι αυτής της αλλόκοτης θεωρίας λένε ότι οι γυναίκες που αναφέρονται στην προφητεία αντιπροσωπεύουν τον αστερισμό της Παρθένου, ενώ το στέμμα από αστέρια αντιπροσωπεύει τον Λέοντα.

Το φεγγάρι που αναφέρεται θεωρείται ότι βρίσκεται κάτω από τα πόδια της Παρθένου και στις 23 Σεπτεμβρίου ο ήλιος θα περάσει από το αστερισμό – εκπληρώνοντας την αναφορά της “ντυμένης με τον ήλιο”», σύμφωνα με την Daily Mail.

Το περιστατικό πιστεύεται ότι αντικατοπτρίζει την προφητεία για το τέλος του κόσμου όπως περιγράφεται στην Βίβλο, ειδικά στο Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο, 14: 1-3. Σε αυτούς τους στίχους, οι Χριστιανοί που έζησαν αναμάρτητη ζωή θα υψωθούν στον ουρανό από τον Χριστό, ενώ οι αμαρτωλοί θα μείνουν στην Γη και θα υπομείνουν την αποκάλυψη.

Η προφητεία πιστεύεται ότι θα συμβεί σε δύο μέρη, χωρισμένα από μία περίοδο 7 ημερών με δοκιμασίες, στην οποία ο Αντίχριστος θα βασιλέψει στον πλανήτη. Υπάρχουν αντίστοιχες αναφορές που υποστηρίζουν την θεωρία του Αρμαγεδδών.

Στην Α’ επιστολή προς Θεσσαλονικείς, 4:16-17, οι καλοί Χριστιανοί λέγεται ότι θα υψωθούν στα σύννεφα από τον Θεό. Στο Κατά Πέτρον Ευαγγέλιο, 3:10, λέει «Αλλά η ημέρα του Κυρίου θα έρθει σαν κλέφτης τη νύχτα, στην οποία οι ουρανοί θα ανοίξουν με ένα μεγάλο θόρυβο, και τα στοιχεία της φύσης θα λιώσουν από την έντονη θερμότητα, τόσο η γη όσο και τα έργα που είναι μέσα της θα καούν».

Ωστόσο, δεν αποδέχονται όλοι οι Χριστιανοί την ίδια ερμηνεία για την ημέρα της κρίσης, αμφισβητώντας την ορθότητα της. Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι ανάμικτες.

Όπως και να έχει, θα μάθουμε την αλήθεια στις 23 Σεπτεμβρίου.

Credit: davidwolfe.com

Αφήστε το σχόλιο σας: