Έσυραν, βασάνισαν και έκαψαν ζωντανό έναν σκύλο μέσα στο δάσος. Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί δε μπορούσαν να πιστέψουν ότι.. - Fanpage

Έσυραν, βασάνισαν και έκαψαν ζωντανό έναν σκύλο μέσα στο δάσος. Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί δε μπορούσαν να πιστέψουν ότι..

Τρία παιδιά (δύο 12χρονοι και ένας 13χρονος) έκαναν ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Έσυραν ένα σκύλο από την αλυσίδα του, το χτύπησαν επανειλημμένα και στη συνέχεια το πυρπόλησαν. Το περιστατικό συνέβη στη πόλη Awendaw της Νότιας Καρολίνας, μπροστά στην μπροστινή πύλη Κέντρου Προστασίας Πουλιών.

Ο Jim Elliot, διευθυντής του κέντρου, κάλεσε την άμεση δράση όταν είδε τη σωρό του σκύλου (όσο ακόμα καιγόταν). Ο Elliot δήλωσε στην αστυνομία ότι είδε τα παιδιά να απομακρύνονται από τον καμμένο σκύλο.

Στην αρχική αναφορά έγινε η δήλωση ότι τέσσερα αγόρια και δύο κορίτσια εθεάθησαν να απομακρύνονται από το συγκεκριμένο μέρος. Τα τρία αγόρια κατηγορούνται για θανάτωση και κακοποίηση ζώου και παράνομη εστία πυρκαγιάς.

Ρίξτε μια ματιά το σημείο όπου κακοποιήθηκε και κάηκε το ανήμπορο ζώο:

1

Η νεκροψία του ζώου δεν μπορούσε να καθορίζει αν ο σκύλος ήταν ζωντανός ή νεκρός όταν του έβαλαν φωτιά. Το κίνητρο της αποτρόπαιας πράξης παραμένει αδιευκρίνιστο, αλλά πιθανόν πρόκειται για παιδική περιέργεια.

Credit: RelayHero

Αφήστε το σχόλιο σας: