Έσπασαν τα νερά της μέσα στο αυτοκίνητο. Τότε, βάζει το χέρι της ανάμεσα στα πόδια και το τραβά ΜΑΖΙ με τον αμνιακό σάκο! - Fanpage

Έσπασαν τα νερά της μέσα στο αυτοκίνητο. Τότε, βάζει το χέρι της ανάμεσα στα πόδια και το τραβά ΜΑΖΙ με τον αμνιακό σάκο!

Οι περισσότερες έγκυες γυναίκες ελπίζουν να φτάσουν μέχρι τις 36-40 εβδομάδες. Σε αυτό το στάδιο, το μωρό μπορεί να τα καταφέρει μόνο του χωρίς ιατρική παρέμβαση. Όταν η Raelin Scurry άρχισε να έχει συστολές στις 29 εβδομάδες, υπέθεσε ότι ήταν συστολές Braxton Hicks. Αποφάσισε να περιμένει, θεωρώντας ότι θα έφευγαν.

Ωστόσο, όταν άρχισαν να χειροτερεύουν, συνειδητοποίησε ότι είχε έρθει η ώρα να πάει στο νοσοκομείο. Μπήκε με τον αρραβωνιαστικό της στο αυτοκίνητο, αλλά ενώ οδηγούσαν, η Raelin ένιωσε την ανάγκη να σπρώξει. Όταν έβαλε τα χέρια της ανάμεσα στα πόδια, το μωρό είχε ήδη αρχίσει να βγαίνει.

Πίεσε δυνατά μόνο μία φορά και το μωρό βγήκε – αλλά όταν κοίταξε τον γιο της, συνειδητοποίησε ότι ήταν ακόμα στον αμνιακό σάκο.
Ο αρραβωνιαστικός της συνέχισε να οδηγά και προσεύχονταν και οι δύο να τα καταφέρει ο νεογέννητος γιος τους.

33

Η Raelin, η οποία έχει άλλη μία κόρη, κοινοποίησε την ιστορία της γέννησης του γιου της στο Instagram.

Έγραψε: «Η ιστορία της γέννησης μας! Το ανθρώπινο σώμα είναι πραγματικά απίθανο. 5/8/2017, γύρω στις 10 το πρωί αρχίζω να έχω συστολές. Ήμουν μόλις 29 εβδομάδων και 4 ημερών, κι έτσι νόμιζα όταν ήταν Braxton Hicks και αποφάσισα να περιμένω.»

34

«Μετά από 45 λεπτά συνεχώς συστολών που αυξάνονταν σε ένταση, αποφάσισα να πάω στο νοσοκομείο. Έβαλα ρούχα. Άρπαξα μερικά ρούχα για την κόρη μου, μετά την ίδια, τον αρραβωνιαστικό μου και έφυγα για το νοσοκομείο.»

35

«Άφησα την κόρη μου στην νονά της, την Nicole, και έφυγα για το νοσοκομείο. Οι συστολές συνέχισαν να γίνονται πιο συχνές και πιο έντονες και πριν το καταλάβω, είχε έρθει η ώρα να σπρώξω.»

36

«Κάλεσα ασθενοφόρο, γιατί φοβόμουν. Δεν καταλάβαιναν τι έλεγα ανάμεσα στις κραυγές μου. Έτσι, έδωσα το τηλέφωνο στον αρραβωνιαστικό μου. Κατέβασα το παντελόνι και το κεφάλι του είχε βγει.»

37

«Έσπρωξα μια φορά και το μωρό βγήκε. Όταν κοίταξα κάτω, συνειδητοποίησα ότι ήταν ακόμα τυλιγμένος στον αμνιακό σάκο. Ο τηλεφωνητής μας είπε να σταματήσουμε. Αλλά ήξερα ότι θα φτάναμε πρώτοι στο νοσοκομείο, πριν φτάσουν εκείνοι σε μας. Έτσι, είπα στον Ean να συνεχίσει να οδηγάει.»

38

«Ήμουν τόσο τρομαγμένη. Ο αρραβωνιαστικός μου ήταν τόσο ήρεμος, οδηγούσε και μιλούσε στο τηλέφωνο. Στην αρχή το μωρό ήταν ακίνητο και προσευχόμασταν να είναι καλά.

Μετά έτριψα το πρόσωπο του με τον αντίχειρα μου και έφερε τα χεράκια και τα ποδαράκια του στο πρόσωπο, σαν να κατάλαβε τις προσευχές μου και να ήθελε να με βεβαιώσει ότι ήταν καλά.»

39

«Πέρασαν περίπου 7 λεπτά που κρατούσα το μωρό στα χέρια μου, μέχρι που φτάσαμε στο νοσοκομείο. Με πλησίασε ένα γνώριμο πρόσωπο και μου άρπαξε το μωρό. Είχε γεννηθεί με τον αμνιακό σάκο, κάτι που συμβαίνει μία φορά στις 80.000 γέννες, συνήθως στις καισαρικές.»

40

«Ζύγιζε 1,4 κιλά. Είναι καλά, αν σκεφτεί κανείς όλα αυτά που πέρασε. Ξέρω ότι θα γίνει ένα απίθανο αντράκι. Είναι πράγματι μωρό-θαύμα. Είμαστε πολύ ευλογημένοι που είμαστε οι γονείς του.»

Αφήστε το σχόλιο σας: