Εξωτερικά μοιάζει σαν ένα συνηθισμένο Σπίτι. Μόλις όμως δείτε ΤΙ κρύβεται στο Εσωτερικό του, θα σας πέσει το Σαγόνι! - Fanpage

Εξωτερικά μοιάζει σαν ένα συνηθισμένο Σπίτι. Μόλις όμως δείτε ΤΙ κρύβεται στο Εσωτερικό του, θα σας πέσει το Σαγόνι!


Ένα σπίτι στο νότιο Λονδίνο, χτισμένο το 1934, είχε μόλις 3 ιδιοκτήτες από τότε που αγοράστηκε, 83 χρόνια πριν. Εξωτερικά μοιάζει συνηθισμένο – αλλά το εσωτερικό κρύβει ένα εντυπωσιακό μυστικό.

Αυτό το σπίτι σε στιλ art deco πωλείται και έχει παραμείνει άθικτο από την δεκαετία του 1930, όλα εξαιτίας ενός ανεξήγητου λόγου.
Το σπίτι αυτό έχει διατηρήσει πολλά από τα αρχικά του στοιχεία. Μπαίνοντας μέσα είναι σαν να βρίσκεστε σε χρονοκάψουλα.

Δείτε τα γεωμετρικά πεζούλια, τον νιπτήρα του μπάνιου, τα μεγάλα παράθυρα Crittall με τις νεωτεριστικές καμπύλες, τα ξύλινα κάγκελα, την χειροποίητη κουζίνα και τον εντοιχισμένο φωτισμό… Τα μόνα στοιχεία που είναι σχετικά καινούρια είνα κάποια χαλιά από την δεκαετία του 1970 και η μοντέρνα ταπετσαρία.

Η τωρινή ιδιοκτήτρια του σπιτιού είναι η φωτογράφος Elizabeth Whycer, η οποία ζει εκεί από τότε που γεννήθηκε – από το 1958. Οι γονείς της, Boris και June, το αγόρασαν από την προηγούμενη ιδιοκτήτρια για μόλις 2.300 δολάρια!

H Elizabeth αποκάλυψε τον λόγο που το σπίτι παρέμεινε παγωμένο στον χρόνο. Στην June δεν άρεσε να έχει εργάτες στο σπίτι.
«Η μητέρα μου δεν ήθελε εργάτες στο σπίτι, γι’αυτό δομικά δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου», λέει.

https://www.youtube.com/watch?v=rOpJ2tb7byQ

Αφήστε το σχόλιο σας: