Φωτογράφισε την νεκρή της Κόρη αμέσως μετά τον θάνατό της και την δημοσίευσε στο Διαδίκτυο. Ο Λόγος; θα σας Σοκάρει! - Fanpage

Φωτογράφισε την νεκρή της Κόρη αμέσως μετά τον θάνατό της και την δημοσίευσε στο Διαδίκτυο. Ο Λόγος; θα σας Σοκάρει!

Ήταν μια μέρα που η 49χρονη Cheryl Towery δεν θα ξεχάσει ποτέ. Η μητέρα από το Michigan έζησε μια προσωπική καταστροφή, όταν η 22χρονη κόρη της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Detroit.

3

Νωρίτερα εκείνο το βράδυ, η κόρη της, Elaina Towery, είχε μπει σε ένα εστιατόριο με γρήγορο φαγητό μαζί με έναν φίλο.

4

«Πήγε στην τουαλέτα. Μετά από 20-25 λεπτά, του φάνηκε παράξενο που δεν είχε βγει έξω”, είπε η Cheryl.

5

Στις 5:30 το απόγευμα, η ανήσυχη μητέρα έλαβε ένα μήνυμα το οποίο έλεγε ότι η Elaina θα γυρνούσε σπίτι σύντομα. Στην πραγματικότητα, δεν θα γυρνούσε ποτέ. Λίγο μετά την αποστολή του μηνύματος, η Elaina βρέθηκε αναίσθητη στην τουαλέτα.

6

Είχε πάθει καρδιακή προσβολή και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. “Δεν ήμουν προετοιμασμένη γι’αυτό που είδα στο δωμάτιο της εντατικής, γιατί ήταν στην χειρότερη κατάσταση που την έχω δει”, είπε η Cheryl.

7

Είχε λιποθυμήσει λόγω υπερβολικής δόσης ηρωίνης μαζί με φαιντανύλιο. Η Elaina είχε εθιστεί στα ναρκωτικά 7 χρόνια πριν, όταν στράφηκε στα φάρμακα για να αντιμετωπίσει το βίαιο αγόρι της.

8

Μαζί είχαν αποκτήσει έναν 5χρονο γιο, τον Christopher, τον οποίο η Elaina έδωσε για υιοθεσία. Ήθελε ο γιος της να μεγαλώσει σε καλύτερο περιβάλλον. Ο πατέρας του Christopher είχε ήδη καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία.

9

Στο νοσοκομείο η κατάσταση της δεν βελτιώθηκε. Αντιθέτως, γινόταν όλο και χειρότερα. «Είναι η μοναχοκόρη μου, η καλύτερη μου φίλη. Υποτίθεται ότι θα ξεκινούσε την καινούρια της δουλειά σήμερα, αλλά τώρα είναι συνδεδεμένη με μηχανήματα υποστήριξης ζωής», είπε η Cheryl.

10

Το συκώτι και τα νεφρά της άρχισαν να υπολειτουργούν, οι μύες της εξασθένησαν και δεν είχε σχεδόν καθόλου εγκεφαλική δραστηριότητα. Η Cheryl αποφάσισε να την αποσυνδέσει. Η Cheryl θέλει να χρησιμοποιήσει αυτή την φωτογραφία της νεκρής κόρης της για να ταρακουνήσει τους γονείς και τους ναρκομανείς.

11

Δείτε περισσότερα για την τραγική αυτή περίπτωση στο βίντεο:

«Θα πολεμάω για το υπόλοιπο της ζωής μου φροντίζοντας όσοι πουλάνε αυτό σε κόσμο στον δρόμο να μπουν μέσα», είπε η Cheryl. Ελπίζουμε η ιστορία της κόρης της να λειτουργήσει σαν προειδοποίηση στους άλλους για τους κινδύνους των ναρκωτικών.

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: