Γέρικος σκύλος πυροβολήθηκε και θάφτηκε ζωντανός. Όμως οι διασώστες του ήταν αποφασισμένοι να μην τον αφήσουν να πεθάνει... - Fanpage

Γέρικος σκύλος πυροβολήθηκε και θάφτηκε ζωντανός. Όμως οι διασώστες του ήταν αποφασισμένοι να μην τον αφήσουν να πεθάνει…

Ο σκύλος που βλέπετε θαμμένος ονομάζεται Star και ακόμα ζει. Η θηλυκιά σκυλίτσα πυροβολήθηκε στο κεφάλι και το λαιμό με αεροβόλο 40 φορές και θάφτηκε ζωντανή. Εντελώς τυχαία δύο υπάλληλοι υπηρεσίας αδέσποτων ζώων άκουσαν κλαψουρίσματα και την εντόπισαν. Μονάχα η μύτη της ξεπρόβαλλε έξω από το έδαφος. Την ξέθαψαν από τα χώματα και την μετέφεραν εσπευσμένα σε κτηνίατρο.

Μόλις απελευθερώθηκε, η Star άρχισε να κουνάει την ουρά της. Ο πρώην ιδιοκτήτης της σκυλίτσας εντοπίστηκε και ταυτοποιήθηκε. Το όνομά του είναι Alfred Vella και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι κακοποίησε το ζώο. Όταν τον ρώτησαν γιατί πυροβόλησε την άτυχη σκυλίτσα, απάντησε ότι είχε γεράσει.

Ο Vella καταδικάστηκε σε τρίμηνη φυλάκιση και πλήρωσε πρόστιμο 10 χιλιάδες ευρώ. Παρακολουθήστε στο βίντεο πως είναι τώρα η Star και την ιστορία της.

 

Credit: RelayHero

Αφήστε το σχόλιο σας: