Για τις μαμάδες που οι σύζυγοί τους δουλεύουν ως αργά - αυτό το γράμμα θα σας κάνει να χαμογελάσετε! - Fanpage

Για τις μαμάδες που οι σύζυγοί τους δουλεύουν ως αργά – αυτό το γράμμα θα σας κάνει να χαμογελάσετε!

Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να είναι νοικοκυρά. Μετά την ετοιμασία των παιδιών, την καθαριότητα του σπιτιού, την εκτέλεση διαφόρων υποχρεώσεων και το διάβασμα των παιδιών για κάθε είδους σχολικών δραστηριοτήτων, συχνά δεν μένει αρκετός χρόνος για χαλάρωση και ξεκούραση. Πράγματι, είναι αρκετά εύκολο να αισθάνεστε εντελώς καταπονημένες. Και αυτό ακριβώς συνέβη με την Katie Pugh.

Ο σύζυγός της Katie, ο Eugene, είναι αγρότης. Έτσι, όταν φτάνει η εποχή της συγκομιδής του χρόνου, μένει ελάχιστες ώρες στο σπίτι και αυτό είναι δύσκολο για τη νεαρή μητέρα. Μια μέρα, το άγχος την είχε καταβάλλει, και έτσι αποφάσισε να του γράψει πώς ένιωθε. Αν και γνώριζε ότι δεν μπορούσε να κάνει και πολλά ο Eugene, δεν περίμενε να δει την επόμενη σκηνή αργότερα εκείνο το βράδυ.

Ως συνήθως, ο Eugene επέστρεψε στο σπίτι κουρασμένος. Ζήτησε συγγνώμη που δεν βρίσκεται κοντά της για να βοηθάει, πριν πάει στην κουζίνα. Όταν η κόρη τους ήρθε να τον δει, άκουγε τις ιστορίες της και μοιράστηκε το δείπνο του μαζί της. Συγκινημένη από αυτό που έβλεπε, η Katie έγραψε στο Facebook αυτό το υπέροχο μήνυμα:

«Έβγαλα αυτή τη φωτογραφία τις προάλλες, στο τέλος μιας μεγάλης μέρας. Ήμουν κουρασμένη. Ήμουν νευριασμένη. Έστειλα στον σύζυγό μου ένα μήνυμα που του έλεγε ότι ήξερα ότι δεν θα είχε νόημα, αλλά ήθελα να ξέρει ότι έχω κουραστεί με το πόσο πολύ δουλεύει και ότι πρέπει να κάνω τα πάντα μόνη μου. Η πλήρης απασχόληση, το μαγείρεμα, κάνοντας μπάνιο τα παιδιά, τα Σαββατοκύριακα χωρίς αυτόν, συντήρηση του σπιτιού. Περνάω αυτές τις κρίσεις όποτε είναι η περίοδος της συγκομιδής. Και τότε συνέβη αυτό.

Ήρθε, έβαλε το πιάτο του και κάθισε για να φάει μόνος του. Ήταν κουρασμένος. Ζεσταινόταν. Ήταν εξαντλημένος. Αντί να παραπονεθεί, είπε ότι λυπάται που ήμουν κουρασμένη και ένιωθα έτσι. Η Charlotte κάθισε μαζί του και τον ζάλισε με τις δικά της και μάλιστα έφαγε το μεγαλύτερο μέρος του δείπνου του. Δεν παραπονέθηκε. Το μοιράστηκε και τότε το συνειδητοποίησα.

Θα ήθελα να βλέπαμε περισσότερο από μια ώρα ή τουλάχιστον μια μέρα; Ναι. Αλλά, η αγάπη που έχει για τη δουλειά του είναι κάτι αξιοζήλευτο. Είναι ένας άντρας που εργάζεται για να υποστηρίξει και να δείξει στα παιδιά του την αξία της σκληρής δουλειάς και πειθαρχίας. Έτσι, ενώ ένιωσα ενοχλημένη, θα έπρεπε πραγματικά να νιώθω ευγνωμοσύνη. Πρέπει να καθίσω στο τραπέζι και να ακούσω όλες τις ιστορίες των παιδιών, να τα κάνω μπάνιο και να ακούσω τους τσιρίδες και τα γέλια τους. Να τα αγκαλιάσω και να τα αγαπώ για 3 ώρες παραπάνω από ό, τι κάνει ο άντρας μου. Αυτός είναι που θυσιάζεται, όχι εγώ.

Παρεμπιπτόντως, την επόμενη φορά που θα φορέσετε ένα άνετο βαμβακερό πουκάμισο ή θα φάτε νόστιμα φρέσκα λαχανικά, ευχαριστήστε έναν αγρότη. Τι θα κάναμε χωρίς αυτούς;»

Credit: Stirredup

Αφήστε το σχόλιο σας: