Γιαγιά ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι, αλλά όταν η κάμερα κάνει ΖΟΥΜ προς τα κάτω; Θα σας αφήσει με ανοιχτό το στόμα! - Fanpage

Γιαγιά ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι, αλλά όταν η κάμερα κάνει ΖΟΥΜ προς τα κάτω; Θα σας αφήσει με ανοιχτό το στόμα!

Γνωρίστε την Jackie, που γέννησε πριν από 9 μήνες. Αποδίδει το καλοσχηματισμένο της σώμα στα καλά της γονίδια, αλλά όταν δείτε την γιαγιά της Jackie, θα καταλάβετε το λόγο.

Το βίντεο που ακολουθεί, δεν έχει να κάνει με νεαρές γυναίκες και την καλή τους φυσική κατάσταση…είναι για γυναίκες που βρίσκονται στην τρίτη ηλικία που δείχνουν και αισθάνονται υπέροχες.

Η γιαγιά της Jackie, η Rebecca LaNasa, είναι γνωστή ως «διαχρονικό θαύμα». Σε ηλικία 74 ετών, η γιαγιά από την Φλόριντα των ΗΠΑ έχει γυμνασμένους κοιλιακούς. Είναι εγκεκριμένη γυμνάστρια της Zumba και έχει κερδίσει τον τίτλο ομορφιάς Μiss Florida Senior America.

Η Rebecca στέκεται δίπλα στην Jackie, φορώντας ένα μπικίνι με αυτοπεποίθηση, εμπνέοντας χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο να αγαπήσουν το σώμα τους και να αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση στον εαυτό τους.

Θα γνωρίσετε και άλλες ώριμες κυρίες, που φοράνε μαγιό, που η εξωτερική τους εμφάνιση δεν προδίδει τίποτα ότι όλες είναι άνω των 55! Η Wendy Ida αναφέρει ότι ζύγιζε 90 κιλά, αλλά έχασε 34 κιλά κάνοντας διατροφή και γυμναστική.

«Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα, στα 63 μου χρόνια φορώντας μπικίνι σε σχέση με όταν ήμουν 33!»

Δείτε τις υπέροχες κυρίες, που δείχνουν να έχουν τα μισά τους χρόνια!

Αφήστε το σχόλιο σας: