Γυναίκα αποφασίζει να γίνει Παρένθετη Μητέρα στο Παιδί του Γκέι Αδερφού της. Δείτε την Ιστορία τους που έχει διχάσει το διαδίκτυο! - Fanpage

Γυναίκα αποφασίζει να γίνει Παρένθετη Μητέρα στο Παιδί του Γκέι Αδερφού της. Δείτε την Ιστορία τους που έχει διχάσει το διαδίκτυο!

Μπορεί να ακούγεται παράξενο το ότι η Ashlee Mataele πρόσφατα γέννησε το μικρό αγοράκι του αδερφού της. Ωστόσο, στις 4 Ιουνίου 2016, αυτό ακριβώς είναι που συνέβη. Η Ashlee, 30, έβλεπε τον μικρό της αδερφό David και τον σύντροφό του, Brendan, να παλεύουν για χρόνια για να αποκτήσουν ένα δικό τους παιδί. 

Το να υιοθετήσουν ή το να βρουν μια παρένθετη μητέρα ήταν πολύ δύσκολο επειδή ήταν του ίδιου φύλου. O David ήδη έχει τρία παιδιά από προηγούμενη σχέση, ωστόσο, την στιγμή που γνώρισε τον Brendan – ήξερα πως ήθελε να αποκτήσει και ένα παιδί μαζί του. Ο Brendan πάντα ήθελε και εκείνος να αποκτήσει ένα δικό του παιδί.

Η Ashlee δεν μπορούσε να βλέπει τον αδερφό της και τον σύντροφό του να παλεύουν ενάντια σε ένα σύστημα που είναι προκατειλημμένο απέναντί τους λόγω της σεξουαλικότητάς τους. Έτσι, προσφέρθηκε να γίνει η παρένθετη μητέρα του παιδιού τους.

Φυσικά, ο David και ο Brendan σοκαρίστηκαν από την προσφορά της και δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ευγνώμονες γι’αυτό το ιδιαίτερο δώρο. Μία δότρια ωαρίου βοήθησε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και η Ashlee έμεινε γρήγορα έγκυος.

Η Ashlee είπε πως όταν γεννήθηκε οRylee, ήθελε να σιγουρέψει πως θα δενόταν με το ζευγάρι. Μόλις έκοψαν τον ομφάλιο λώρο της, οι νοσοκόμες έβαλαν το αγοράκι στο στήθος του David. Ήταν μία απίστευτη στιγμή. Μόνο μετά από μισή ώρα που ο Rylee ήταν αγκαλιά με τους πατεράδες του, τον πήρε και η Ashlee στα χέρια της για πρώτη φορά.

 Η στιγμή που ο David και ο Brendan γνώρισαν το αγοράκι τους για πρώτη φορά καταγράφτηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πώς σας φαίνεται η προσφορά της Ashlee να γίνει παρένθετη μητέρα για τον αδερφό της; Εσείς θα το κάνατε στην θέση της;

Credit: shareably.co

Αφήστε το σχόλιο σας: