Οι 9+1 ΠΙΟ Βίαιες και Θανατηφόρες Φυλακές σε Όλο τον Πλανήτη! Με την 6η θα Ανατριχιάσετε! - Fanpage

Οι 9+1 ΠΙΟ Βίαιες και Θανατηφόρες Φυλακές σε Όλο τον Πλανήτη! Με την 6η θα Ανατριχιάσετε!

Εάν έχετε παρακολουθήσει ταινίες όπως το The Shawshank Redemption και τηλεοπτικές σειρές όπως το Prison Break, μπορεί να έχετε πάρει μια ιδέα του πώς είναι να είναι κανείς στη φυλακή με εγκληματίες που έχουν διαπράξει κάθε πιθανό έγκλημα στον κόσμο.

Ακόμα και στις πιο αξιοπρεπείς φυλακές του κόσμου, θα βρείτε εγκληματίες που έχουν διαπράξει σοβαρά εγκλήματα όπως βιασμούς, δολοφονίες, δολοφονίες κατά συρροή, ληστείες και άλλα. Αυτές, είναι όλες συνηθισμένες φυλακές. Προφανώς, δεν είμαστε εδώ για να συζητήσουμε κάτι φυσιολογικό, γιατί η επικίνδυνη και βίαιη δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι φυσιολογική.

Υπάρχουν εγκαταστάσεις φυλάκισης, που μοιάζουν με τις πιο δύσκολες και απελπιστικές πύλες στην κόλαση. Εκείνοι που είναι σε αυτές, γνωρίζουν σίγουρα ένα πράγμα. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα να δουν ξανά το φως της ημέρας και τον καθαρό αέρα στη ζωή τους, επειδή τα εγκλήματά τους ήταν αρκετά σοβαρά.

# 10 Φέρετρα Θανάτου: Μογγολία.

Αυτή η σκληρή φυλάκιση του 1920, εφαρμόστηκε στις Μογγολικές φυλακές που αντιμετώπιζαν θανατικές καταδίκες. Σε αυτές, οι φυλακισμένοι αναγκάζονταν να διαμένουν σε ξύλινα φέρετρα 0,9×1,2 μέτρα για χρόνια. Αυτά τα κουτιά με τους φυλακισμένους, κρατήθηκαν τότε στη φυλακή στην Urga της Μογγολίας.

Τρόφιμα και καθαρισμός αυτών των κρατουμένων.

Οι φυλακισμένοι είχαν μια τρύπα 15 εκατοστών για να αναπνέουν και να φάνε φαγητό, ενώ η βρωμιά τους καθαρίζονταν κάθε 2-3 εβδομάδες.

# 09 Mamertine: Αρχαία Ρώμη.

Η Ρώμη ήταν η πρώτη που εισήγαγε την έννοια των φυλακών. Η Mamertine στην Αρχαία Ρώμη ήταν η πρώτη βίαιη φυλακή που χτίστηκε το 640 π.Χ.

Η τρύπα ήταν η μόνη ελπίδα.

Η φυλακή Mamertine χτίστηκε υπόγεια, κάτω από τις γραμμές αποχέτευσης της πόλης. Ο μόνος τρόπος να βρεθούν οι κρατούμενοι με τους άλλους ανθρώπους, ήταν μέσα από μια μικρή τρύπα.

Η Mamertine στο εσωτερικό της.

Ένα δωμάτιο 2 μέτρων βρισκόταν 3,5 μέτρα κάτω από τη γη. Οι φυλακισμένοι κρατιούνταν εκεί είτε για να περιμένουν μέχρι την εκτέλεσή τους, είτε για να λιμοκτονήσουν και να πεθάνουν χωρίς το ηλιακό φως.

# 08 Andersonville: κατά τον Αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο.

Η φυλακή του Andersonville στη Γεωργία κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στην Αμερική, ήταν μία από τις πιο βάναυσες φυλακές στον κόσμο που έχει υπάρξει ποτέ. Πρώτον, σχεδόν 33.000 άνθρωποι ζούσαν υπό την κατοχή 10.000 ατόμων.

Θάνατοι στο εσωτερικό της φυλακής και ο λόγος.

Χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν στη φυλακή μετά από διάρροια και άλλες μολυσματικές ασθένειες. Η λιμοκτονία ήταν η δεύτερη αιτία θανάτου στη φυλακή του Andersonville.

# 07 Φυλακή Hoa Lo κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ.

Η Hoa Lo ήταν άλλη μια βίαιη φυλακή της Αμερικής, η οποία ήταν εξαιρετικά δραστήρια κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ στις ΗΠΑ. Η φυλακή είναι επίσης γνωστή ως «τρύπα της κόλασης». Οι φυλακισμένοι σε αυτή τη φυλακή κρατιόνταν ως όμηροι και τους χτυπούσαν συνεχώς με σπασμένα γυαλιά και συρματοπλέγματα.

# 06 HMS Hell: Αμερικανική επανάσταση.

Κατά τη διάρκεια των περιόδων επανάστασης, η HMS θεωρούνταν ως μία από τις πιο βίαιες φυλακές. Κάτω από αυτή, περισσότεροι από 1000 κρατούμενοι ήταν στο σκοτάδι και με θερμότητα που τους υποχρέωνε να μένουν γυμνοί όλη την ώρα.

Άρρωστοι και τρώγονταν ζωντανοί.

Αν οι άνθρωποι πέθαιναν, τα νεκρά τους σώματα βρίσκονταν μετά από μία ή δύο εβδομάδες. Αυτοί που ήταν άρρωστοι και δεν μπορούσαν να μετακινηθούν από το ένα μέρος στο άλλο, τρώγονταν ζωντανοί από τα παράσιτα.

Πιστεύεται ότι 12.500 άνδρες έχασαν τη ζωή τους στη HMS Hell, ενώ μόνο 1400 απελευθερώθηκαν.

# 05 Black Dolphin prison, Ρωσία.

Φυλακή στην οποία δεν επέτρεπαν στους κρατούμενους να καθίσουν ή να ξεκουραστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η φυλακή Black Dolphin στη Ρωσία, είναι το σπίτι των χειρότερων από τους χειρότερους βιαστές και κανιβαλιστές στον κόσμο.

# 04 Φυλακή Ciudad Barrios, Ελ Σαλβαδόρ.

Αυτή η φυλακή είναι τόσο τρομακτική, που ακόμη και οι φρουροί φοβούνται να μπουν μέσα. Μπορεί κανείς να ακούσει διάφορους ήχους βίας μεταξύ των μελών αυτών των συμμοριών με τατουάζ.

# 03 Φφυλακή Bang Kwang, Μπανγκόκ.

Οι φυλακισμένοι σε αυτή τη φυλακή λάμβαναν μόνο ένα μπολ με σούπα ρυζιού την ημέρα. Εκείνοι που είχαν καταδικαστεί σε θάνατο, είχαν σιδερένιες συγκολλήσεις γύρω από τους αστραγάλους τους.

# 02 Κεντρική φυλακή Gitarama, Ρουάντα.

Μια φυλακή που προορίζεται για να φιλοξενήσει 600 κρατούμενους, φιλοξενεί 6000 άτομα. Αυτή η φυλακή θεωρείται «κόλαση» από όποιον την έχει δει. Οι συνθήκες εκεί είναι αδιανόητες.

# 01 ADX, Florence, ΗΠΑ.

Η μοναδική φυλακή που οι τρόφιμοι αναγκάζονται να περάσουν 23 ώρες την ημέρα μόνοι τους. Το ποσοστό αυτοκτονίας σε αυτή τη φυλακή, είναι υψηλότερο από οποιαδήποτε άλλη φυλακή στον κόσμο. Ορισμένοι από τους κρατουμένους έχουν υποστεί ακόμη και ψυχολογικές διαταραχές.

Credit: WittyFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: