Η αστυνομία έλαβε μια κλήση για ένα υποσιτισμένο κουταβάκι, αλλά όταν κατέφθασαν οι αστυνομικοί; Πάγωσαν με αυτό που αντίκρισαν! - Fanpage

Η αστυνομία έλαβε μια κλήση για ένα υποσιτισμένο κουταβάκι, αλλά όταν κατέφθασαν οι αστυνομικοί; Πάγωσαν με αυτό που αντίκρισαν!

Μια ματιά σε αυτό το σκυλάκι θα σας κάνει να νομίζετε ότι έχει πεθάνει. Αλλά όχι ακόμη. Αυτό είναι το πιο φρικτό κομμάτι αυτής της ιστορίας. Η Nicole Johnson Snock έλαβε μια κλήση από την νύφη της για ένα υποσιτισμένο κουταβάκι στις 24 Σεπτεμβρίου 2016.

Yποστηρίκτρια των ζώων και ιδρύτρια του Plenty of Pitties, η Snock βρήκε το κουταβάκι μέσα σε ένα τρέιλερ.

Υπήρχαν κι άλλοι άρρωστοι σκύλοι εκεί. Η νύφη της Snock κάλεσε και την αστυνομία, αλλά της είπαν ότι δεν είχαν καμία μονάδα να στείλουν. Η πρώτη διαθέσιμη μονάδα θα μπορούσε να φτάσει σε 2 μέρες – το φαντάζεστε; Η Snock δεν μπορούσε να το φανταστεί.

Η Snock κάλεσε ξανά η ίδια την αστυνομία για να εξηγήσει ότι το περιστατικό ήταν επείγον και ότι χρειαζόταν βοήθεια άμεσα. Ήταν παράνομο να πάρει μόνη της το κουταβάκι – αυτό της είπαν. Πραγματικά σοκαριστικό.

Εσείς τι θα κάνατε στην θέση της; Θα αφήνατε το κουταβάκι ή θα παραβαίνατε τον νόμο για να σώσετε μια ζωή; Η Snock δεν το σκέφτηκε καν και πήρε το κουταβάκι σπίτι της. Ήταν καλυμμένο με περιττώματα. Η Snock το έκανε μπάνιο και μετά το πήγε στον κτηνίατρο.

Το ονόμασε Job. Δυστυχώς, δεν επέζησε, ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Αλλά τουλάχιστον γνώρισε την αγάπη στις τελευταίες του στιγμές. Η Snock δεν κατηγορήθηκε ποτέ. Αλλά ούτε και όσοι ήταν υπεύθυνοι για την κατάσταση του Job.

Credit: relayhero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: