Η Αστυνομία βρήκε ένα Μωρό στα Σκουπίδια, καλυμμένο με Μυρμήγκια. Το πιο Σοκαριστικό στην Υπόθεση όμως είναι... - Fanpage

Η Αστυνομία βρήκε ένα Μωρό στα Σκουπίδια, καλυμμένο με Μυρμήγκια. Το πιο Σοκαριστικό στην Υπόθεση όμως είναι…

Στο Χιούστον του Τέξας, η Sidney Woytasczyk έκατσε σιωπηλά κατά την διάρκεια της δίκης της στις 14 Αυγούστου. Η Woytasczyk ήταν κατηγορούμενη επειδή εγκατάλειψε το παιδί και σαν αποτέλεσμα εκείνο τραυματίστηκε σοβαρά. Η 21χρονη παραδέχτηκε στην αστυνομία πως είχε γεννήσει ένα μωρό και το παράτησε λίγο μετά!

83

Ένας από τους γείτονές της βρήκε το νεογέννητο πάνω στο χώμα, καλυμμένο με μυρμήγκια. Φαίνεται πως η Woytasczyk δεν ήξερε πως ήταν έγκυος (δεν κατάλαβε πως δεν είχε περίοδο;!) και πανικοβλήθηκε μετά τον τοκετό.

84

Δεν ήθελε το μωρό αυτό να προκαλέσει προβλήματα ανάμεσα σε εκείνη και το αγόρι της. Οι αρχές πιστεύουν πως στην πραγματικότητα προσπάθησε να κρύψει την εγκυμοσύνη από το αγόρι της.

Το μωράκι ήταν ετοιμοθάνατο και απροστάτευτο όταν το βρήκαν.

85

Ο Deandre Skillern ισχυρίζεται πως είναι πατέρας του μωρού αλλά δεν έχει γίνει ακόμα το τεστ DNA. Ο Skillern θέλει να πάρει την επιμέλεια και μέχρι τώρα φαίνεται πως θα είναι πολύ καλύτερος γονιός από την Woytasczyk! Όλοι όσοι άκουσαν την ιστορία αυτή έχουν εξοργιστεί – και με το δίκιο τους!

86

Εάν η Woytasczyk είχε μιλήσει για το μωρό στο αγόρι της, θα μπορούσαν να πάρουν μαζί μια απόφαση. Επειδή δεν είσαι έτοιμη να γίνεις μητέρα, αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσεις το μωρό σου να πεθάνει. Τα μέτρα αντισύλληψης είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αποτραπεί μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Υπάρχουν επίσης και οργανώσεις και υπηρεσίες που θα ήταν πολύ χαρούμενες να δεχτούν το παιδί αυτό.

Οι σκέψεις σας;

Credit: relayhero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: