Η Επιστήμη μίλησε: ΑΥΤΟΣ είναι ο Τύπος Άντρα που ΚΑΜΙΑ Γυναίκα δεν μπορεί να του Αντισταθεί στο Κρεβάτι! - Fanpage

Η Επιστήμη μίλησε: ΑΥΤΟΣ είναι ο Τύπος Άντρα που ΚΑΜΙΑ Γυναίκα δεν μπορεί να του Αντισταθεί στο Κρεβάτι!

Ψάχνετε έναν άντρα που θα σας προσφέρει οργασμούς κάθε φορά που κάνετε σεξ; Σας έχουμε καλά νέα! Μία ομάδα επιστημόνων δουλεύει σκληρά για σας και βρήκαν την μαγική εξίσωση που θα σας χαρίσει την ευτυχία! 

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Albany ρώτησαν νεαρές γυναίκες σε ετερόφυλες σχέσεις για την ερωτική τους ζωή και για το πόσο έντονα και συχνά βιώνουν τους πολυπόθητους οργασμούς. Μετά κοίταξαν τα χαρακτηριστικά των συντρόφων τους – συμπεριλαμβανομένου του εισοδήματος, της προσωπικότητας, του χιούμορ, της εμφάνισης και του σώματος.

Επίσης ζήτησαν από τις κυρίες να βαθμολογήσουν την εμφάνιση του συντρόφου τους. Η έρευνα είδε ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έρθουν σε οργασμό εάν ο σύντροφός τους είναι πλούσιος, έχει αυτοπεποίθηση και είναι ελκυστικός – ενώ η ένταση του οργασμού τους εξαρτήθηκε και από το πόσο όμορφος είναι ο άντρας τους.

Όσες έβρισκαν ελκυστικούς τους συντρόφους τους είχαν πιο έντονους οργασμούς και επίσης οι ευρείς ώμοι σε έναν άντρα φάνηκαν πως είχαν σχέση με την σεξουαλική ευχαρίστηση. Οι επιστήμονες είδαν επίσης πως οι γυναίκες είχαν πιο συχνά σεξ και πιο πολλούς οργασμούς από άντρες με καλή αίσθηση του χιούμορ.

‘Η ένταση των οργασμών των γυναικών σχετιζόταν με το πόσο έλξη ένιωθαν προς τους συντρόφους τους, πόσες φορές το έκαναν μέσα σε μία εβδομάδα και το πόσο ευχαριστημένες ήταν από την ίδια την πράξη.’

Φαίνεται, πως υπάρχει λόγος που οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ με δυνατούς, υγιείς και αστείους τύπους – έτσι ώστε να μεγαλώσουν πιο ‘πετυχημένα’ παιδιά. Αλλά μην φοβάστε άντρες, είναι όλα θέμα οπτικής – και του πόσο ελκυστικό και αστείο βρίσκει μία γυναίκα τον σύντροφό της, παρά του πόσο πιθανό είναι να γίνεται μοντέλο ή κωμικός.

Credit: nypost.com

Αφήστε το σχόλιο σας: