Οι γιατροί φρίκαραν από την παρανοϊκή συμπεριφορά της. Τότε, οι γονείς της παρατήρησαν ΚΑΤΙ σοκαριστικό... - Fanpage

Οι γιατροί φρίκαραν από την παρανοϊκή συμπεριφορά της. Τότε, οι γονείς της παρατήρησαν ΚΑΤΙ σοκαριστικό…

Οι γονείς φοιτητών, γνωρίζουν ότι το άγχος του παιδιού τους λόγω της απομάκρυνσής του από το σπίτι σε ένα εντελώς νέο περιβάλλον, μπορεί να επηρεάσει την ψυχική του υγεία. Όταν η Emily Gavigan άρχισε να έχει περίεργη συμπεριφορά, που ήταν εκτός από τα πλαίσια του φυσιολογικού της, οι γονείς της άρχισαν να ανησυχούν.

Η Emily ήταν δευτεροετής φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Scranton την εποχή εκείνη. Η ζωή της άρχισε γρήγορα να ξεφεύγει από τον έλεγχο.

1

Ο Bill Gavigan ανησυχούσε εξαιρετικά για την κόρη του Emily, όταν η συμπεριφορά της ξαφνικά έγινε ασταθής και παρανοϊκή. Απομακρύνθηκε και είπε σε όλους ότι κάτι φρικτό θα συνέβαινε στην οικογένειά της.

Ένα απόγευμα, η Emily εξαφανίστηκε. Η οικογένειά της την έψαχνε πάνω από μια μέρα!

2

Τελικά, η Emily εμφανίστηκε στο σπίτι των παππούδων της, μερικές πολιτείες μακριά στο Νιου Τζέρσεϋ. Είχε πάει εκεί χωρίς χρήματα και έτρεχε μέσα σε όλα τα λεωφορεία.

Η δευτεροετής φοιτήτρια, πίστευε ότι κάποιος την ακολουθούσε. Η συμπεριφορά της ήταν ανησυχητική για τους αγαπημένους της. Ήξεραν ότι έπρεπε να κάνουν κάτι.

3

Οι γονείς της Emily αποφάσισαν ότι ήταν καιρός να βοηθήσουν την κόρη τους. Πίστευαν ότι υπέφερε από μια κατάσταση ψυχικής υγείας, όπως και οι γιατροί.

Της χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή, αλλά αυτό μόνο χειρότερα έκανε τα πράγματα. Τότε σκέφτηκαν ότι θα μπορούσε να είναι ένας όγκος στον εγκέφαλο, αλλά αυτό δεν συνέβαινε.

4

Η κατάσταση της Emily συνέχισε να επιδεινώνεται. Αλλά αυτό σταμάτησε, όταν άκουσαν την προσωπική ιστορία της Susannah Cahalan στην τηλεόραση και συνειδητοποίησαν τι μπορεί να πήγαινε λάθος με την κόρη τους.

Αποδείχτηκε ότι είχαν δίκιο. Η αιτία των συμπεριφορών της Emily ήταν πράγματι μια ιατρική κατάσταση, μια απίστευτα σπάνια κατάσταση.

5

Ανακάλυψαν τι σήμαινε το Brain on Fire και το πώς η Emily ήταν φυλακισμένη στο σώμα της αναλύεται στη συνέντευξη του βίντεο παρακάτω.

Credit: Sharetap

Αφήστε το σχόλιο σας: