Οι Γιατροί σοκαρίστηκαν όταν άνοιξαν την Κοιλιά της 23χρονης. Δεν περίμεναν με τίποτα ΑΥΤΟ που Αντίκρισαν... - Fanpage

Οι Γιατροί σοκαρίστηκαν όταν άνοιξαν την Κοιλιά της 23χρονης. Δεν περίμεναν με τίποτα ΑΥΤΟ που Αντίκρισαν…

Η Alexandra Kinova, έγκυος μητέρα από την Τσεχία, έπαθε πλάκα όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν μια αναπάντεχη έκπληξη. Ένας έλεγχος αποκάλυψε ότι δεν θα γεννούσε δίδυμα, όπως νόμιζε στην αρχή της εγκυμοσύνης της.

93

Αντίθετα, την περίμεναν περισσότερα μωρά. Στην αρχή, οι γιατροί της είπαν ότι θα έκανε τρίδυμα. Μετά από επιπλέον εξετάσεις, έγιναν τετράδυμα και μετά εντόπισαν ένα πέμπτο αγοράκι.

94

Σχολιάζοντας αυτό το εξαιρετικά σπάνιο γεγονός, η επικεφαλής νοσοκόμα Gabriela Kalouskova είπε: «Δεν έχουμε ξαναδεί πεντάδυμα! Ήταν υπέροχο και μοναδικό». Όντως, οι πιθανότητες για πεντάδυμα είναι μία στα 50 εκατομμύρια. Σύμφωνα με αναφορές, πρόκειται για τα πρώτα πεντάδυμα που γεννήθηκαν στην Τσεχία. Αλλά οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί.

95

Η εγκυμοσύνη της Alexandra ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, αφού η σύλληψη έγινε με φυσιολογικό τρόπο, χωρίς να παίρνει χάπια γονιμότητας. Οι γυναίκες που γεννάνε δίδυμα ή παραπάνω μωρά, συνήθως έχουν κάνει θεραπεία για προβλήματα σύλληψης.

96

Η Alexandra και ο άντρας της, Antonin, ήλπιζαν να αποκτήσουν μια αδερφούλα για τον γιο τους, ο οποίος ήταν 4 ετών τότε. «Ήθελα μεγάλη οικογένεια, αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο μεγάλη», είπε η Alexandra. Και τα 5 παιδιά, 4 αγόρια και 1 κορίτσι, γεννήθηκαν με καισαρική το 2013. Τα ονόμασαν Michael, Daniel, Martin, Alex και Terezka.

97

Το ζευγάρι δεν είχε υψηλό εισόδημα, κι έτσι πολλοί τους έστειλαν δωρεές.

98

Η πόλη τους, Milovice, τους προσέφερε ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα και 2 βοηθούς. Πολλοί τους δώρισαν μωρουδιακά ρούχα και καροτσάκια.

99

Δείτε την Alexandra κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της στο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=IuyMVnYdfEg

Με λίγη υποστήριξη, τα πεντάδυμα θα ζήσουν μια ευτυχισμένη παιδική ηλικία. Ευχόμαστε στην οικογένεια τα καλύτερα για το μέλλον!

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: