Η γκάφα του Ντάνου και η αλήθεια για το Αμερικανικό Survivor - Fanpage

Η γκάφα του Ντάνου και η αλήθεια για το Αμερικανικό Survivor

Νέα γκάφα που δείχνει πως τα έχει χάσε…λογικό. Σας έγραψα για το άκυρο τηλεφώνημα στην εκπομπή ΕΔΩ του ΣΚΑΙ και της Ντορέτας. Που πήρε για να πει καλή επιτυχία στον Βάσαλο στο κινητό του και τον ρώτησαν για το αμερικανικό Survivor και την πρόταση που δέχτηκε… τότε είπε «έγινε μια επαφή».

Στην Κύπρο, σε άλλη εκπομπή που πήγε ξανά μανα, και προβλήθηκε στην Παρασκευή το βράδυ ο παρουσιαστής ρωτά χύμα: «Είναι αλήθεια πως σου έγινε πρόταση από το αμερικανικό Survivor;» και ο Ντάνος απαντά «Περίπου». Τότε ο οικοδεσπότης λέει: « Τι περίπου; Δηλαδή σε πήραν και σου είπαν μπορεί, σκεφτόμαστε… τι περίπου ρε;» ε και ως άμαθος από αυτά, αφού ήρθε σε δύσκολη θέση είπε « η αλήθεια είναι πως είχαμε μια επαφή» αν θα πάει; «Δεν ξέρω ακόμα, είναι πιο δύσκολο και μου αρέσει που είναι πιο δύσκολο» Νέα γκάφα που τον καρφώνει πως δεν έχει ιδέα για το αμερικανικό Survivor και πως πρόταση δεν υπήρξε: «Τι δύσκολο;» του λέει ο παρουσιαστής «Εδώ ήσασταν έξι μήνες, εκεί είναι 25 μέρες» με τον Ντάνο να τα χάνει ξανά και να το διορθώνει λέγοντας: «Ήθελα να πω πιο ενδιαφέρον , πιο διαφορετικό…» Κάτι χάνουμε στην μετάφραση ρε παιδιά ή θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά που ξέρουμε; Το περίπου σημαίνει περίπου και δεν γίνεται μετά «Είχαμε επαφή» και το δύσκολο δεν σημαίνει διαφορετικό.

Δυστυχώς δεν το έχει βρει ακόμα με τα media και καίγεται μόνος του. Και από τις πολλές συνεντεύξεις στην Κύπρο έχει καεί και δεν ξέρει τι λέει. Όσο για την Αμερική… απλά τον συμφέρει να διαιωνίζει μια μούφα… αναμένουμε να δούμε τι θα πει σε νέα εκπομπή της Κύπρου πάλι που θα τον δούμε την Δευτέρα στην Χριστιάνα Αριστοτέλους ενώ σήμερα Κυριακή είναι εξώφυλλο και σε περιοδικό της Κύπρου.

Πραγματικά δεν θυμάμαι άλλον να έχει κάνει τόσα πολλά σε μια βδομάδα… και να είναι και νικητής παιχνιδιού με λαό που τον ακολουθεί και τον στηρίζει… Φαίνεται η συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής είχε και όρους να βγει σε όλα τα media της Κύπρου… τι άλλο να πω… ή γουστάρει ο ίδιος να παίζει παντού. Πάντως εμείς της πιάτσας καταλαβαίνουμε πως λειτουργεί σπασμωδικά και αυθόρμητα. Θα καεί, θα τον βαρεθούν χωρίς να το πάρει χαμπάρι. Το Survivor 2 έρχεται και μαθαίνω πολύ δυνατά…! Ντάνο το νού σου!

πηγη nassosblog.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: