Οι γονείς πάγωσαν όταν είδαν ΤΙ υπήρχε μέσα στον αναπνευστικό σωλήνα του ανάπηρου γιου τους. Σοκαρισμένοι δεν πίστευαν ότι... - Fanpage

Οι γονείς πάγωσαν όταν είδαν ΤΙ υπήρχε μέσα στον αναπνευστικό σωλήνα του ανάπηρου γιου τους. Σοκαρισμένοι δεν πίστευαν ότι…

Έχουμε ακούσει κάποιες άσχημες ιστορίες από κλινικές που κακομεταχειριζόντουσαν τους ασθενείς τους. Θα περίμενε κανείς πως κάποιος που έχει πτυχίο σε ένα επάγγελμα υγείας θα νοιαζόταν περισσότερο για τους ανθρώπους για τους οποίους είναι υπεύθυνος. Ο Steven Wenger, 41, έμεινε ανάπηρος σε ένα τρακάρισμα πριν 26 χρόνια.

Από τότε δεν μπορεί να αναπνεύσει μόνος του και η ζωή του εξαρτάται από τους υπάλληλους της κλινικής. Πρόσφατα, ένας νοσοκόμος που τον επισκέφτηκε βρήκε σκουλήκια στον αναπνευστικό του σωλήνα – δύο φορές! Είναι ξεκάθαρο πως αυτό είναι παράβαση των υγειονομικών κανόνων και κάποιος πρέπει να κάνει κάτι αμέσως!

Έγινε μία έρευνα και βρήκαν πως παραμελούσαν τον Wenger συστηματικά οι εργαζόμενοι. Αυτό μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι κάνουν αφού δεν έχουν χρόνο να κάνουν σωστά την δουλειά τους.

 

Ο Wenger έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αρκετές φορές για μόλυνση από σκουλήκια. Μάλιστα, κανένας εργαζόμενος δεν απολύθηκε μετά την μεταφορά του Wegner στο νοσοκομείο και η υπόθεση ποτέ δεν δημοσιοποιήθηκε.

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο:

Οι σκέψεις σας;

Credit: relayhero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: