Η Σαντορίνη Έχει Γεμίσει με Αυτές τις ΝΕΕΣ Πετσέτες Θαλάσσης! Πάμε Στοίχημα ότι θα τις Ερωτευτείς; - Fanpage

Η Σαντορίνη Έχει Γεμίσει με Αυτές τις ΝΕΕΣ Πετσέτες Θαλάσσης! Πάμε Στοίχημα ότι θα τις Ερωτευτείς;

Η Cazoo γι ακόμη μια φορά καινοτομεί! Οι Νέες Πετσέτες Θαλάσσης της διάσημης εταιρείας, έχουν γίνει ανάρπαστες και όχι άδικα.

Πέρα από το απίστευτα χρώματα των πετσετών, οι βασικοί λόγοι που τις κάνουν να ξεχωρίσουν είναι τρεις…

Είσαι από εκείνους που δεν τους αρέσει η παραλία, επειδή τους ενοχλεί η άμμος; Αυτή εφεύρεση της εταιρείας είναι για εσένα. Λόγω της αντιστατικής επεξεργασίας του υφάσματος, οι συγκεκριμένες πετσέτες ΔΕΝ κολλάνε στην άμμο και με ένα απλό τίναγμα, η άμμος είναι παρελθόν…

Ο Δεύτερος λόγος, που έχει κάνει τις συγκεκριμένες πετσέτες must, είναι το πολύ μικρό τους βάρος. Η εταιρεία πρόσεξε πολύ το βάρος των πετσετών της, έτσι ώστε να μπορούν να φορεθούν άνετα και ως παρεό από κάθε είδους σωματότυπο. Όπως θα δείτε και στο διαδικτυακό κατάστημα της εταιρείας , υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φορέσεις τις συγκεκριμένες πετσέτες.

Ο Τρίτος Λόγος και πιο σημαντικός για εμάς, είναι ότι όλες οι πετσέτες της Cazoo, στεγνώνουν μέσα σε λίγα λεπτά! Λόγω των πολύ λεπτών στρώσεων βάμβακος, επιτρέπουν στον αέρα να περάσει εύκολα μέσα από τα νήματά τους, με αποτέλεσμα να στεγνώνουν σε ελάχιστο χρόνο!

Τι άλλο μπορεί να θες για την παραλία; Εμείς πάντως τίποτα…

 

st1 st2 st3

Μπορείς να τις αποκτήσεις πατώντας ΕΔΩ

st4 st5 st6

 

Μπορείς να τις αποκτήσεις πατώντας ΕΔΩ

st7 st8 st9

 

Μπορείς να τις αποκτήσεις πατώντας ΕΔΩ

st10 st11 st13 st14 st15

 

Μπορείς να τις αποκτήσεις πατώντας ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιο σας: