Η συγκλονιστική ιστορία αυτής της μητέρας που έμεινε παράλυτη προσπαθώντας να σώσει τα παιδιά της, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε! - Fanpage

Η συγκλονιστική ιστορία αυτής της μητέρας που έμεινε παράλυτη προσπαθώντας να σώσει τα παιδιά της, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

Μέχρι πριν από περίπου 20 χρόνια, η Joy Veron ζούσε μια ευτυχισμένη ζωή.

Η 30χρονη από το Τέξας, ήταν μια επιτυχημένη δασκάλα μάσα σε έναν ευτυχισμένο γάμο και 3 όμορφα παιδιά: τον 2χρονο Elliot, την 5χρονη Annie και την 7χρονη Chloe.

Το 1999, η ίδια και η οικογένειά της αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι για να επισκεφθούν τα βουνά του Κολοράντο, για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί. Καθώς οι διακοπές τους έφτασαν στο τέλος και προετοιμαζόταν να γυρίσουν στο σπίτι τους, η Joy και ο σύζυγός της υποσχέθηκαν στα παιδιά ότι μπορούν να κολυμπήσουν για τελευταία φορά πριν ξεκινήσουν.

Τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα, γρήγορα πήδησαν στο SUV της οικογένειας που ήταν παρκαρισμένο κοντά σε ένα βράχο.

Ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, το αυτοκίνητο άρχισε να γλιστράει στέλνοντας το SUV σε ένα θανατηφόρο φαράγγι – με τα 3 παιδιά της Joy παγιδευμένα μέσα!

«Αντίκρισα τον πλήρη φόβο. Θυμάμαι ότι τα μικρά τους μάτια ήταν τεράστια και με κοίταζαν σαν να μου λένε: «Βοήθησέ με, κάνε κάτι!»
Χωρίς να ξέρει τι άλλο να κάνει, η Joy κυνηγούσε το SUV που έπεφτε, βάζοντας τον εαυτό της μπροστά σε μια προσπάθειά της να το σταματήσει.

«Θυμάμαι ότι άρχισε να τρέχει κατά πάνω μου», λέει. «Έπεσα προς τα πίσω και το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου με έπιασε από τις φτέρνες».

«Ένιωθα σαν τράπουλα κάτω από το αυτοκίνητο και την τρίτη φορά που χτύπησα ήξερα ότι μου είχε σπάσει την πλάτη».
«Ήμουν 30 χρονών και ήξερα ότι όλη η ζωή μου εξαφανίστηκε».

Παρόλο που η Joy είχε παραλύσει, το σώμα της είχε επιβραδύνει το SUV αρκετά για να μπει ο πατέρας και να τραβήξει το χειρόφρενο – είχε σώσει τα παιδιά της.

Παρόλο που έμεινε παράλυτη, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα για την γενναία μητέρα. Εξηγεί: «Το πίσω ελαστικό βασικά, πήγαινε με τέτοιο τρόπο, που απλά θα μπορούσε να είχε συνθλίψει τα πάντα. Τους πνεύμονες, τα νεύρα μου, την κλείδα μου».
«Είχα το κεφάλι μου σε κλίση – και αυτό λένε ότι έσωσε τη ζωή μου».

Η Joy είπε την ιστορία της στο Oprah Show το 2004. Πριν από δύο χρόνια, επέστρεψε για τη σειρά Oprah’s Where Are They Now?
Η γενναία μητέρα λέει ότι της ήταν δύσκολο να συνειδητοποιήσει το περιστατικό για πολύ καιρό. Έπασχε από κατάθλιψη, είχε εξαντλητικές συνεδρίες αποκατάστασης και έχασε το γάμο της ως αποτέλεσμα.

«Θυμάμαι ότι ξάπλωνα στο κρεβάτι μου μια μέρα και είχα κατάθλιψη και άκουγα τα παιδιά μου να παίζουν έξω», λέει.

«Θυμάμαι ότι σκεφτόμουν μετά ότι είναι επιλογή μου. Μπορώ να είμαι εδώ και να έχω κατάθλιψη και μπορώ να χάσω πολλά από τη ζωή μου – ή μπορώ να μάθω να περπατάω ξανά».

«Ίσως όχι με τη φυσική έννοια, αλλά με το περπάτημα στη ζωή».

Ακούστε την εμπνευσμένη ιστορία της παρακάτω.

Credit: Shareably

Αφήστε το σχόλιο σας: