Η σύζυγός του πέθανε ξαφνικά. Μέρες μετά παραγγέλνει πίτσα και βλέπει ένα σημείωμα που έγραψε η γυναίκα του από τον τάφο - Fanpage

Η σύζυγός του πέθανε ξαφνικά. Μέρες μετά παραγγέλνει πίτσα και βλέπει ένα σημείωμα που έγραψε η γυναίκα του από τον τάφο

H πιτσαρία Albert’s Pizza στη πολιτεία της Νέας Υόρκης πρόσφατα αποφάσισε να ξεκινήσει μια εκστρατεία προπληρωμένου φαγητού. Σύντομα, πολλοί πελάτες τους αγόραζαν πίτσες για όσους χρειάζονταν μια μικρή δόση καλοσύνης, από ανύπαντρους γονείς μέχρι αστυνομικούς.

Ένας από τους παραλήπτες της καμπάνιας ήταν ο Dennis Krust, που ποτέ δε πίστευε ότι η παραγγελία του θα ήταν χωρίς καμία χρέωση.

Ήταν μια ωραία έκπληξη που ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ο 59χρονος άντρας πρόσφατα είχε χάσει την αγαπημένη του σύζυγο από την απάρατη νόσο. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων και δύσκολων μηνών της ζωής της, έλεγε συνεχώς στον Dennis, ότι πρέπει να παραμείνει δυνατός.

Ο Dennis προσπάθησε να θυμάται τα λόγια της γυναίκας του μετά το θάνατό της, αλλά ήταν αναπόφευκτο να πέσει σε βαθιά κατάθλιψη. Έχανε σιγά σιγά τη θέληση για ζωή.

Δέχτηκε τη δωρεάν πίτσα με χαμόγελο, πήγε σπίτι και άνοιξε το κουτί. Αλλά όταν κοίταξε μέσα στο κουτί, με έκπληξη αντίκρισε ένα μήνυμα γραμμένο με μαρκαδόρο. Ήταν λες και η ίδια η σύζυγός του είχε γράψει αυτό το μήνυμα.

Στην πραγματικότητα, ο Dennis δηλώνει ότι το μήνυμα στο κουτί άλλαξε τη ζωή του.

Αφήστε το σχόλιο σας: