Η Σοκαριστική Ιστορία ενός 10χρονου Παιδιού (και της μητέρας του) που Πάλεψε Γενναία με τον Καρκίνο θα σας κάνει να Δακρύσετε! - Fanpage

Η Σοκαριστική Ιστορία ενός 10χρονου Παιδιού (και της μητέρας του) που Πάλεψε Γενναία με τον Καρκίνο θα σας κάνει να Δακρύσετε!

O Derek Mansen ήταν ένα 10χρονο αγόρι από το Sacremento της Καλιφόρνια. Η ζωή του πήγαινε καλά μέχρι που το 2015 διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα, μία πολύ σπάνια μορφή καρκίνου που επηρεάζει κυρίως παιδιά. Αποφασισμένος να νικήσει την ασθένειά του, ξεκίνησε αυτό το ταξίδι με την μητέρα του και την φωτογράφο Renée C. Byer.

Δείτε την ιστορία του και πιθανώς να νιώσετε την επιθυμία να βοηθήσετε παιδιά σαν τον Derek.

Στη φωτογραφία αυτή, φαίνεται η Cindy να πηγαίνει τον γιο της μια βόλτα. Είναι στο νοσοκομείο UC Davis Medical Center όπου ο Derek περίμενε αποτελέσματα από εξετάσεις για να δει αν θα μπορούσε να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Εδώ η μητέρα του του είπε για τον καρκίνο και για το ότι θα χρειάζεται συνεχώς φροντίδα. Η Cindy έκλεισε το σαλούν της για να μείνει με τον γιο της.

Ο Derek δίνει στην μητέρα του μία αγκαλιά αφού έμαθε πως θα πρέπει να αφαιρέσει τον όγκο από την κοιλιά του.

Παρά την ασθένειά του, ήταν πολύ ευγενικός και λάτρευε να κάνει εκπλήξεις στην μητέρα του. Στην φωτογραφία αυτή, η Cindy προσπαθεί να τον κάνει να κατέβει από το περβάζι.

Αυτή η φωτογραφία είναι από την μέρα της επέμβασης. Μόλις τον έπιασε η αναισθησία, η μητέρα του έπρεπε να φύγει από το δωμάτιο.

Ο αδερφός του Derek, Micah,  ήταν συνεχώς εκεί για εκείνον. Εδώ, του κρατάει το χέρι καθώς τον ετοιμάζουν για ραδιοθεραπεία.

Ήταν λογικό να απογοητευτεί ο μικρός Derek. Εδώ, φαίνεται η μητέρα του να τον παρηγορεί καθώς εκείνος θέλει απλά να πάει σπίτι.

Η μητέρα του έκανε μία συμφωνία μαζί του να του μάθει να οδηγάει εάν δεν αρνηθεί να συνεχίσει την θεραπεία. Λίγες ώρες αφού τραβήχτηκε η φωτογραφία, η Cindy έμαθε από τους γιατρούς πως δεν είχε αρκετό χρόνο ζωής μπροστά του.

Ο καρκίνος εξαπλώθηκε επιθετικά και έτσι δημιουργήθηκε και ένας όγκος στο αριστερό του μάτι.

Εδώ φαίνεται η Cindy μαζί με την καλύτερή της φίλη, Kelly, να παρηγορούν η μία την άλλη καθώς δεν του έχει μείνει πολύς χρόνος. Η Cindy προσπαθούσε να μην δείχνει τα συναισθήματά της μπροστά στον Derek αλλά δεν ήταν πάντα δυνατό.

Ο όγκος έχει χειροτερέψει τόσο πολύ που το στομάχι του έχει πρηστεί πάρα πολύ. Άλλος ένας όγκος επηρεάζει την όραση και την ισορροπία του.

Πλέον, ο Derek είναι πολύ αδύναμος για να περπατήσει. Η μητέρα του ήταν συνεχώς δίπλα του και στην φωτογραφία αυτή δίνει ένα φιλί στον γενναίο της γιο.

Πλέον δεν μπορεί να μιλήσει και είναι πολύ αδύναμος. Εδώ, ετοιμάζονται να του κάνουν μία ένεση που θα τον βοηθήσει να κοιμηθεί γαλήνια για πάντα.

Περιτριγυρισμένος από τους αγαπημένους τους, η Cindy αποχαιρετάει για τελευταία φορά τον γιο της.

Στις 19 Μαΐου 2006, έγινε η κηδεία του μικρού Derek. Στον τάφο του, υπήρχε μία επιγραφή που έλεγε: ‘Θα κουβαλάω για πάντα την ανάμνησή σου στην καρδιά μου και θα θυμίζω στους άλλους πως πρέπει να στηρίζουν άλλες οικογένειες όπως και η δική σου.’

Credit: wittyfeed.me

Αφήστε το σχόλιο σας: