Είδε την εγγονή της να προβάρει το νυφικό που φορούσε η ίδια στο γάμο της πριν από 55 χρόνια. Η αντίδραση της; Θα σας συγκλονίσει! - Fanpage

Είδε την εγγονή της να προβάρει το νυφικό που φορούσε η ίδια στο γάμο της πριν από 55 χρόνια. Η αντίδραση της; Θα σας συγκλονίσει!

Στους γάμους, όλοι σκέφτονται την πρώτη φορά που ο γαμπρός θα δει την νύφη με το νυφικό – συνήθως το αποτέλεσμα είναι δάκρυα συγκίνησης.

Αλλά όπως δείχνει αυτή η ιστορία, μερικές φορές κάποιες άλλες στιγμές είναι πιο συγκινητικές.

Όταν η Jordyn παντρεύτηκε, η πιο συγκινητική στιγμή δεν ήταν όταν την είδε ο μέλλον σύζυγος της, αλλά όταν την είδε η γιαγιά της, η οποία δεν είχε ιδέα για την έκπληξη που της ετοίμαζε με ένα πολύ ξεχωριστό νυφικό.

Αντί να αγοράσει καινούριο νυφικό, η Jordyn φόρεσε το νυφικό που είχε βάλει και η γιαγιά της, όταν παντρεύτηκε το 1962. Η γιαγιά είναι πλέον χήρα, αλλά την περίμενε η έκπληξη της ζωής της.

Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό νυφικό και τα αποκλειστικά σχόλια της Kortney, της φωτογράφου της τελετής που βοήθησε σε αυτή την ξεχωριστή έκπληξη.

Για πολλές νύφες, η επιλογή νυφικού μπορεί να προκαλέσει άγχος. Μπορεί να χρειαστούν μήνες μέχρι να βρεθεί το τέλειο νυφικό.

Αλλά για την Jordyn το τέλειο νυφικό δεν υπήρχε σε κάποιο μαγαζί: ήταν παλιό οικογενειακό κειμήλιο.

Η Jordyn αποφάσισε να παντρευτεί φορώντας το νυφικό της γιαγιάς της από το 1962. Αντί να της ζητήσει να της το δανείσει, αποφάσισε να της κάνει έκπληξη. Η Kortney Peterson, η φωτογράφος της τελετής, είπε ότι η γιαγιά δεν είχε ιδέα ότι η νύφη είχε πάρει το νυφικό της.

Για την έκπληξη, η Jordyn και η Kortney σχεδίασαν μια ξεχωριστή στιγμή στο δείπνο της πρόβας.

Κατά την διάρκεια του δείπνου, η Jordyn και η Kortney βγήκαν έξω για να φορέσει η Jordyn το νυφικό. Μετά φώναξαν την γιαγιά για να της κάνουν έκπληξη.

Όταν βγήκε έξω η γιαγιά της Jordyn, το πρώτο πράγμα που είδε ήταν μια φωτογραφία της με το νυφικό. Αλλά όταν γύρισε, είδε την Jordyn να φορά το ίδιο νυφικό που είχε βάλει κι εκείνη πάνω από 50 χρόνια πριν.

Η Kortney είπε ότι εκείνη την στιγμή άρχισε να βρέχει, κάτι που έκανε την ατμόσφαιρα ακόμα πιο όμορφη. «Ήταν μια απίστευτα όμορφη στιγμή και όλοι γύρω μας ήταν σιωπηλοί.» Μέχρι που άρχισαν να δακρύζουν.

Αυτό τις φωτογραφίες φαίνεται πόσο σημαντική ήταν αυτή η στιγμή για την γιαγιά της Jordyn. Η γλυκιά αυτή πράξη τους συγκίνησε όλους, ανάμεσα τους και πολλούς ανθρώπους που διάβασαν την ιστορία στο διαδίκτυο και άφησαν τα σχόλια τους.

Και οι δύο είναι υπέροχες με το νυφικό. Πώς σας φαίνονται;

Αφήστε το σχόλιο σας: