Είστε εθισμένοι στο Πορνό; Εάν Ναι, δείτε 9 Σοβαρούς Κινδύνους που μπορεί να σας Καταστρέψουν τη Ζωή! - Fanpage

Είστε εθισμένοι στο Πορνό; Εάν Ναι, δείτε 9 Σοβαρούς Κινδύνους που μπορεί να σας Καταστρέψουν τη Ζωή!

Όλα πρέπει να γίνονται με μέτρο. Η υπερβολική κατανάλωση τροφής, η υπερβολική άσκηση, η υπερβολική δουλειά… τίποτα από αυτά δεν είναι καλό να συμβαίνει. Οπότε αυτό λογικό δεν είναι να ισχύει και για τα πορνό; Διάφοροι σεξολόγοι έχουν επιβεβαιώσει πως ο εθισμός στα πορνό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα όπως πρόωρη εκσπερμάτιση ή ακόμα και να σκοτώσει το ενδιαφέρον για την πράξη.

Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε κατάθλιψη, άγχος, έλλειψη συγκέντρωσης, αυτοπεποίθησης και όλα αυτά να αποτελέσουν σημαντικό πρόβλημα στην ζωή σας. Δείτε παρακάτω μία λίστα προβλημάτων που προκαλούνται από τον εθισμό στα πορνό.

Συστολή των εγκεφαλικών μυών

3

Τεντώνονται οι μυς και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της λίμπιντο. Επηρεάζει πιο έντονα ανθρώπους που έχουν μικρό εγκεφαλικό στέλεχος.

Θυμός και ενόχληση

4

Λέγεται πως όσοι είναι εθισμένοι στα πορνό δείχνουν πιο έντονα σημάδια θυμού, ενόχλησης και κατάθλιψης. Επίσης, χάνουν πολύ εύκολα την ψυχραιμία τους.

Δυσαρέσκεια

5

Ενώ βλέπεις πορνό, στο τέλος αρχίζεις να προσπαθείς να το μιμηθείς. Αλλά είναι εντελώς διαφορετικό στην πράξη. Το αποτέλεσμα είναι έλλειψη απόλαυσης.

Έλλειψη των ορμονών της αγάπης

6

Η οξυτοκίνη αποκαλείται η ορμόνη της αγάπης και είναι η κινητήριος δύναμη που δένει ένα ζευγάρι. Όταν κάποιος βλέπει υπερβολικά πορνό, τα επίπεδά της είναι πιο χαμηλά.

Σε κάνει ευάλωτο στο AIDS

7

Σύμφωνα με έρευνες, οι ταινίες αυτές δουλεύουν σαν προσκλήσεις σε μία από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες.

Κακά προκαταρκτικά

8

Τα καλά προκαταρκτικά είναι καταλύτης για τις επιθυμίες σας και σημάδια υγείας. Όσοι όμως βλέπουν πολύ πορνό, χάνουν την απόλαυση από αυτό.

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει

10

Το σεξ είναι ένα πράγμα που πρέπει να γίνεται αργά, ενώ οι ταινίες αυτές επικεντρώνεται μόνο στην πράξη αυτή καθαυτή. Αυτό μπορεί να επηρεάσει και την σχέση σας.

Σε απομακρύνει από την πραγματικότητα.

11

Όσοι βλέπουν πολύ πορνό, καταλήγουν να ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο και χάνουν την πραγματικότητα.

Ένα εμπόδιο στην λειτουργία του εγκεφάλου

12

Το πορνό λειτουργεί σαν φράγμα στην εξέλιξη του εγκεφάλου. Επίσης αυξάνει τον κίνδυνο νοητικών ασθενειών.

Credit: wittyfeed.com

Αφήστε το σχόλιο σας: