Ήταν 6,000 μίλια μακρυά της τη μέρα που γεννούσε. Δείτε όμως πως χρησιμοποίησε την Τεχνολογία για να δει από πρώτο χέρι τη γέννηση των Παιδιών του! - Fanpage

Ήταν 6,000 μίλια μακρυά της τη μέρα που γεννούσε. Δείτε όμως πως χρησιμοποίησε την Τεχνολογία για να δει από πρώτο χέρι τη γέννηση των Παιδιών του!

Όταν ο Anthony Burch, λοχαγός του αμερικανικού στρατού, έλαβε μια κλήση από την γυναίκα του που κυοφορούσε τετράδυμα, χάρηκε που τα μωρά του ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά στεναχωρήθηκε που δεν μπορούσε να ήταν εκεί μαζί της.

6.000 μίλια μακριά, στην Ασία, αυτός ο γενναίος άντρας σκέφτηκε ότι θα πρέπει να περιμένει για να δει τα νεογέννητα σε φωτογραφίες. Αλλά τότε μία νοσοκόμα σκέφτηκε κάτι πολύ έξυπνο: να χρησιμοποιήσει το Facetime, εφαρμογή του iPhone, για να δείξει στον λοχαγό τα νεογέννητα παιδιά του.

Καθώς η γυναίκα του πάλευε να τα γεννήσει, ο μπαμπάς ήταν αυτός που τα είδε στην πραγματικότητα πρώτος. Παρόλο που ήταν μίλια μακριά, χαιρέτησε πρώτος τους μικρούς Henry, Nathaniel, Samuel, και Molly. Τρία αγόρια και ένα κορίτσι!

Η τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να χαιρόμαστε στιγμές σαν αυτή. Αν δεν υπήρχε το Facetime, αυτός ο μπαμπάς θα περίμενε βδομάδες για να δει φωτογραφίες των μωρών του.

Πλέον ανυπομονεί να γυρίσει στη γυναίκα και τα παιδιά του!

https://www.youtube.com/watch?v=x0aBPFEUtlM

Αφήστε το σχόλιο σας: