Κακοποιημένη σκυλίτσα δεν αφήνει τους ανθρώπους ούτε να την ακουμπήσουν, μέχρι που καταρρέει από δυνάμεις. Τότε συνέβη το απίστευτο! - Fanpage

Κακοποιημένη σκυλίτσα δεν αφήνει τους ανθρώπους ούτε να την ακουμπήσουν, μέχρι που καταρρέει από δυνάμεις. Τότε συνέβη το απίστευτο!

Οι διασώστες προσπαθούσαν για εβδομάδες να πλησιάσουν το αδέσποτο σκυλί για να το βοηθήσουν. Η σκυλίτσα όμως, ήταν πάρα πολύ φοβισμένη και πονούσε και έτσι δεν άφηνε κανέναν να την πλησιάσει. Η Zena, δεν είχε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Λόγω των πολλών προβλημάτων με την υγεία της και επειδή δεν έτρωγε καλά, το σκυλί κατέρρευσε.

1

Βρισκόταν στο Τέξας και φαινόταν να έχει εγκαταλείψει τη ζωή. Η θερμοκρασία εκείνη τη νύχτα θα έπεφτε κάτω από το μηδέν. Δεν είχε καταφύγιο, απλώς κουλουριάστηκε και δεν κουνιόταν. Μόλις την βρήκαν οι διασώστες, έσπευσαν να την πάνε στον κτηνίατρο.

2

Οι διασώστες έχουν δημοσιεύσει νέα σχετικά με τη Zena στη σελίδα τους στο Facebook. Είναι ασφαλής και ζεστή τώρα και έχει την ιατρική φροντίδα που χρειάζεται για να ζήσει.

Credit: RelayHero

Αφήστε το σχόλιο σας: