Καλλιτέχνης Tattoo Αρνείται να Κάνει Τατουάζ σε Γυναίκα με Σύνδρομο Down. Αυτό που Κάνει Αντίθετα είναι Πολύ Καλύτερο! - Fanpage

Καλλιτέχνης Tattoo Αρνείται να Κάνει Τατουάζ σε Γυναίκα με Σύνδρομο Down. Αυτό που Κάνει Αντίθετα είναι Πολύ Καλύτερο!

Ο Jason Ward είναι καλλιτέχνης τατουάζ στην Νέα Ζηλανδία. Έχει δει πολλούς πελάτες, που έρχονται στο κατάστημά του, αλλά κανέναν όπως η Suzie. Μια μέρα μπήκε στο μαγαζί, άφησε μια στοίβα με προσωρινά τατουάζ στο γραφείο του, και του είπε, «Βάλε αυτά στο χέρι μου».

Σκέφτηκε ότι το αίτημα της ήταν λίγο ανόητο, αλλά ήξερε ότι μόνο μερικά λεπτά ευγένειας, θα έκαναν μεγάλη διαφορά στην διάθεσή της, και έτσι έκανε αυτό που του ζήτησε.

1

Και η πράξη του Jason είχε όντως θετικό αντίκτυπο. Κάθε Παρασκευή, η Suzie επιστρέφει να ζητήσει περισσότερα τατουάζ από τον Jason. Η Suzie αγαπάει τα προσωρινά τατουάζ, και μετά την επίσκεψή της πηγαίνει στο ίδρυμα όπου διαμένει και δείχνει τα νέα της σχέδια. Είναι η καλύτερη στιγμή της εβδομάδας γι’ αυτήν, και ίσως και του Jason.

2

Χρειάζεται μόλις μερικά λεπτά από τον χρόνο μας για κάνουμε τη ζωή κάποιου άλλου ελαφρώς καλύτερη. Χρειαζόμαστε περισσότερα άτομα σαν τον Jason στον κόσμο. Μοιραστείτε αυτή την γλυκιά ιστορία με τους φίλους σας! 

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: