Κάρφωσε 5 φορές με Μαχαίρι την Θετή του Κόρη, την Τύλιξε με Κουβέρτες και την Έριξε στην Φωτιά. Ο Λόγος; Θα σας σοκάρει... - Fanpage

Κάρφωσε 5 φορές με Μαχαίρι την Θετή του Κόρη, την Τύλιξε με Κουβέρτες και την Έριξε στην Φωτιά. Ο Λόγος; Θα σας σοκάρει…

Αυτή η ιστορία περιλαμβάνει έναν ανατριχιαστικό φόνο που συνέβη στο Michigan των ΗΠΑ. Στην 1 Νοεμβρίου, ο 25χρονος Thomas McClellan έχασε την ψυχραιμία του όταν η θετή του κόρη, Luna Younger, μπήκε στο δωμάτιό του και του ζήτησε φαγητό. Την κάρφωσε 5 φορές με ένα μαχαίρι ενώ είχε κάτσει πάνω της.

Αργότερα τύλιξε το νεκρό της σώμα με κουβέρτες, έριξε από πάνω βότκα και την έβαλε φωτιά για να σβήσει τα ίχνη του. Οι πυροσβέστες που έσβησαν την φωτιά προσπάθησαν να της κάνουν τεχνητή αναπνοή αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Thomas κατηγορήθηκε με παιδική κακοποίηση και φόνο πρώτου βαθμού όπως επίσης και για εμπρησμό. Το χειρότερο ήταν πως η μητέρα της Luna, Victoria McClellan, ήξερε πως είχε παντρευτεί τον λάθος άνθρωπο. Η Victoria ήταν εκείνη που έπεισε τον Thomas να παραδοθεί στις αρχές.

Δείτε αναλυτικά την φρικιαστική αυτή ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:

Ποια πιστεύετε πως είναι η ποινή που του αξίζει;

Credit: relayhero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: