Καθόταν στην τουαλέτα και διάβαζε αμέριμνος την εφημερίδα του. Τότε ξαφνικά ένα τέρας πετάγεται μέσα από την λεκάνη και.... - Fanpage

Καθόταν στην τουαλέτα και διάβαζε αμέριμνος την εφημερίδα του. Τότε ξαφνικά ένα τέρας πετάγεται μέσα από την λεκάνη και….

Συχνά, πιστεύουμε ότι το σύστημα αποχέτευσης είναι μια μονόδρομη διαδρομή. Τα πράγματα που πάνε κάτω, δεν επανέρχονται. Έχουμε επίσης δει ή διαβάσει ταινίες επιστημονικής φαντασίας ή βιβλία που περιγράφουν φοβερά πλάσματα που ζουν κάτω από τα αποχετευτικά δίκτυα. Η ακόλουθη ιστορία, έχει στοιχεία και των δύο αυτών θεμάτων – το σύστημα αποχέτευσης και ένα τρομερό πλάσμα!

Αυτή είναι μια τρομακτικά πραγματική ιστορία ενός ανθρώπου που υπέστη τρομακτικό τραυματισμό, ενώ χρησιμοποιούσε το μπάνιο στο σπίτι του ανατολικά της Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης το 2016.

Ο 38χρονος Atthaporn Boonmakchuay, αισθάνθηκε έντονο πόνο στην βουβωνική του περιοχή, όταν κάθισε στην τουαλέτα. Κοίταξε κάτω και είδε ότι υπήρχε ένας πύθωνας συνδεδεμένος με την άκρη του πέους του!

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, υπήρχε πολύ αίμα και ο Boonmakchuay προσπάθησε απεγνωσμένα να τραβήξει το φίδι των 3,5 μέτρων!

Ο Boonmakchuay φώναξε για βοήθεια και με κάποιο τρόπο κατάφερε να δέσει την άκρη ενός σχοινιού γύρω από την πόρτα του μπάνιου και το άλλο άκρο γύρω από το κεφάλι του φιδιού.

Ο Boonmakchuay έσπευσε στο νοσοκομείο Chularat και υπέστη σημαντική απώλεια αίματος. Αργότερα, το πλήρωμα έκτακτης ανάγκης αποσυναρμολόγησαν την τουαλέτα, για να προσπαθήσουν να απελευθερώσουν το φίδι.

Χρησιμοποιώντας σφυριά, κατέληξαν να απαλλαγούν από το ερπετό. Ο αξιωματικός διάσωσης Danupol Tapo, δήλωσε ότι δεν έχει δει ξανά φίδι σαν αυτό, σε ολόκληρη τη διάρκεια των έξι χρόνων διάσωσης!

Ο Tapo είπε επίσης, ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που άκουγε για φίδι που δαγκώνει το πέος άντρα. Σύμφωνα με το News Bangpakong, το φίδι αργότερα απελευθερώθηκε στο φυσικό περιβάλλον.

Credit: Relayhero

Αφήστε το σχόλιο σας: