Κι ΟΜΩΣ ισχύει! Το μέγεθος του γυναικείου στήθους που προτιμάει ένας άντρας αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα του - Fanpage

Κι ΟΜΩΣ ισχύει! Το μέγεθος του γυναικείου στήθους που προτιμάει ένας άντρας αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα του

Όπως αποδεικνύεται, οι άνδρες είναι ένα ανοιχτό βιβλίο και πολλές από τις ενέργειές τους μπορούν να σχετίζονται με συγκεκριμένους χαρακτήρες και τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας. Ακόμα και το μέγεθος του στήθους που επιθυμεί ο κάθε άντρας, αποκαλύπτει πολλά για το είδος του άντρα.

Μάθετε παρακάτω πως να διακρίνετε τους άνδρες με βάση την προτίμηση για το μέγεθος του στήθους τους.

# 1 Οι πεινασμένοι άνδρες προτιμούν τα μεγάλα στήθη

1

Το μεγάλο στήθος θεωρείται υποσυνείδητα ως «επισιτιστική ασφάλεια» για τους άνδρες, επειδή λειτουργούν ως ένδειξη αποθέματος λίπους, το οποίο μεταφράζεται ως πρόσβαση σε αφθονία πόρων. Μια ομάδα Βρετανών ερευνητών προσπάθησε να εξετάσει την επίδραση της πείνας και του κορεσμού στην αντρική προτίμηση του μεγέθους του στήθους.

2

Η μελέτη που δημοσιεύθηκε στο The Journal of Socio-Economics το 2008, έδειξε ότι οι πεινασμένοι άνδρες προτιμούν μεγαλύτερα στήθη σε σύγκριση με τους χορτασμένους άντρες. Φαίνεται ότι η ασφάλεια των πόρων επηρεάζει σημαντικά την προτίμηση των αντρών στο μέγεθος του στήθους.

# 2 Οι σεξιστές προτιμούν τα μεγάλα στήθη!

3

Μια μελέτη που έγινε το 2013 από το Journal Archives of Social Behavior σε δείγμα 300 αντρών στην ηλικιακή ομάδα 18-68 ετών, προσφέροντας τους τρισδιάστατα μοντέλα διαφόρων μεγεθών. Η μελέτη διαπίστωσε ότι οι άντρες που υποστήριζαν σεξιστικές απόψεις στην πλειοψηφία τους προτιμούσαν το μεγαλύτερο μέγεθος!

4

Αυτοί οι άνδρες παραδέχτηκαν ότι κατέχουν χαρακτηριστικά σεξισμού και εχθρικής στάσης απέναντι στις γυναίκες. Επιπλέον, οι άντρες αντιλαμβάνονταν τις γυναίκες με μεγάλα και πολύ μεγάλα στήθη ως «παραδοσιακά» θηλυκές.

# 3 Οι άνδρες που θέλουν μια μαλθακή σύντροφο προτιμούν τα μικρά στήθη!

5

Οι κυρίαρχοι άνδρες που θέλουν υποτακτικές γυναίκες ψάχνουν πάντα εκείνες που έχουν μικρά στήθη.

6

«Επίσης, μπορείτε να αντιληφθείτε υποσυνείδητα ότι δεν προσπαθεί να ανταγωνιστεί με άλλες γυναίκες που έχουν μεγαλύτερα στήθη, και γι ‘αυτό θα είναι πιστή σε σας. Ή ίσως η πρώτη κοπέλα την οποία είχατε ερωτευτεί είχε μικρά στήθη και συνειδητοποιήσατε για πρώτη φορά το τι είναι σέξι, η ανάμνηση της μπορεί ακόμα να σας οδηγήσει να αναζητάτε γυναίκες με μικρό στήθος συναρπαστικές,» δήλωσε ο ψυχολόγος Stuart Fischoff στο περιοδικό Men’s Health.

# 4 Οι ανεξάρτητοι άντρες προτιμούν τα μεγάλα στήθη!

7

Το Journal of Personality and Social Psychology αποκάλυψε ότι οι λάτρεις της ελευθερίας και οι ανεξάρτητοι άνδρες προτιμούν το μεγάλο στήθος!

8

Επίσης, μια προτίμηση στο μεγάλο στήθος συνδέθηκε με την εικόνα του «Playboy» και αυτοί οι άνδρες είναι πιθανό να έχουν ανάγκη για ετεροφυλόφιλη επαφή και για δημόσια έκθεση.

# 5 Οι οικονομικά σταθεροί άνδρες προτιμούν τα μικρά στήθη!

9

Μια μελέτη του 2008 που δημοσιεύθηκε στο The Journal of Socio-Economics βρήκε μια σχέση ανάμεσα στην οικονομική ασφάλεια και την αντρική προτίμηση για το μεγάλο μέγεθος στήθους. Αυτό το αποτέλεσμα ταιριάζει καλά με το επιχείρημα # 1. Αυτό αποδεικνύει ότι οι άνδρες με βαριά τσέπη και μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό δεν αναζητούν «αποθέματα λίπους».

10

Αυτό υποδηλώνει ότι οι πλούσιοι άνδρες με άφθονους πόρους δεν χρειάζονται μια γυναίκα με υπερβολικά αποθέματα λίπους, αντίθετα από τους όχι και τόσο πλούσιους ομολόγους τους που προτιμούν να αναζητούν την αφθονία.

# 6 Οι άντρες που δεν είναι έτοιμοι για πατρότητα προτιμούν το μικρότερο στήθος!

11

Σύμφωνα με μια μελέτη του 2012, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Archives of Sexual Behavior, οι άνδρες που είναι έτοιμοι για την πατρότητα προτιμούν τα μεγαλύτερα στήθη, καθώς αυτά σηματοδοτούν την ικανότητα μια γυναίκα να γαλουχήσει ένα παιδί. Από την άλλη πλευρά, οι άνδρες που δεν είναι έτοιμοι για πατρότητα προτιμούν τα μικρότερα στήθη και μεγαλύτερους γλουτούς.

12

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι τα μεγαλύτερα στήθη είναι ένδειξη ικανότητας της γυναίκας να γεννήσει και να θηλάσει παιδιά.

Στη τελική, ένα συμπέρασμα μπορεί να βγει: οι άνδρες αγαπούν το στήθος – ανεξάρτητα από το μέγεθος.

Credit: WittyFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: