Κλειδώθηκε στο μπάνιο για να γλιτώσει από τον ξυλοδαρμό του φίλου της. Εκεί καλεί τη μαμά της και της δείχνει τα βασανιστήρια... - Fanpage

Κλειδώθηκε στο μπάνιο για να γλιτώσει από τον ξυλοδαρμό του φίλου της. Εκεί καλεί τη μαμά της και της δείχνει τα βασανιστήρια…

Το περασμένο καλοκαίρι, η Kelsie Skillen, 19 ετών, ξυλοκοπήθηκε από τον φίλο της, τον James McCourt, 19 ετών στη Γλασκόβη της Σκωτίας. Η Kelsie, αισθητικός μακιγιάζ, μοιράστηκε φωτογραφίες από τους τραυματισμούς της στο Facebook. Ο McCourt την είχε κλειδώσει στο σπίτι και την χτυπούσε για τέσσερις ώρες. Γιατί το έκανε αυτό;

1

Το ζευγάρι μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι και ο McCourt είχε ξεχάσει το σακάκι και τα τσιγάρα του στο μαγαζί που βρίσκονταν πριν.

Έτσι ένιωσε θυμωμένος, κατηγόρησε την Kelsie και στη συνέχεια την χτύπησε για αυτό.

2

Η Κέλσι κατάφερε να δραπετεύσει όταν ο McCourt πήγε στο μπάνιο. Χρησιμοποίησε το iPad της για να καλέσει τη μητέρα της.

3

Αμέσως πήγαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, αφού το πρόσωπό της ήταν πρησμένο με μελανιές.

4

Στη ανάρτησή της, η Kelsie ζήτησε συγγνώμη για την φύση των φωτογραφιών. Εξήγησε ότι ήθελε να προειδοποιήσει και άλλους ανθρώπους για τον McCourt.

5

Δεν ήθελα κάποιος άλλος να περάσει από αυτό που περνούσε. Ο McCourt παραδέχθηκε την ενοχή και καταδικάστηκε σε 21 μήνες στη φυλακή.

6

Ο McCourt είπε ότι δεν τον ένοιαζε αν πήγε στη φυλακή ή όχι. Επίσης, ο δικαστής, Sam Cathcart, δήλωσε ότι ο McCourt θα επιβλέπεται για 8 μήνες από την απελευθέρωσή του από τη φυλακή.

7

Τελικά, ο McCourt δεν θα μπορεί να έχει καμία επαφή με την Kelsie για πέντε χρόνια. Τα τραύματα που υπέστη η Kelsie την ανάγκασαν να αφήσει την εργασία για τρεις εβδομάδες.

8

Η ανάρτηση της Kelsie μοιράστηκε πάνω από 1.400 φορές. Πολλοί άνθρωποι άφησαν σχόλια λέγοντάς της πόσο γενναία ήταν και την επαίνεσαν που μίλησε προς τα έξω για αυτό που αντιμετώπιζε.

9

Credit: RelayHero

Αφήστε το σχόλιο σας: