Κτηνωδία: Σκότωσαν Κοτόπουλα και Κακοποίησαν σεξουαλικά ένα Γουρουνάκι! Το πιο Σοκαριστικό της Υπόθεσης όμως Είναι... - Fanpage

Κτηνωδία: Σκότωσαν Κοτόπουλα και Κακοποίησαν σεξουαλικά ένα Γουρουνάκι! Το πιο Σοκαριστικό της Υπόθεσης όμως Είναι…

Στην Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας, το τοπικό δικαστήριο του Lismore αρνήθηκε να δώσει εγγύηση σε δύο νεαρούς άντρες που είχαν συλληφθεί στις 23 Δεκεμβρίου 2015. Είχαν κατηγορηθεί πως κακοποίησαν την Polly το γουρουνάκι  και είχαν σκοτώσει αρκετά κοτόπουλα σε μία ιδιοκτησία με όνομα Djanbung Permaculture Gardens, που βρίσκεται στο Nimbin. 

Ο Bradley Presbury ήταν 20 ετών και ο Reece Parke 22. Οι δυο τους κατηγορήθηκαν για βασανιστήρια ενάντια σε ζώα με πρόκληση θανάτου και για κτηνωδία. Αυτές οι κατηγορίες θα μπορούσαν να στείλουν τους δύο κατηγορούμενους μέχρι και σε 14 χρόνια φυλάκιση.

Η Polly η γουρουνίτσα κατάφερε να επιβιώσει αλλά είχε πολλαπλά τραύματα στην κοιλιά και το πρόσωπο.

93

Η δίκη αναμένεται να γίνει στις 21 Φεβρουαρίου 2017 και αποδείξεις όπως δείγματα από αίμα και DNA θα χρησιμοποιηθούν σαν αποδεικτικά στοιχεία.

94

Στο μεταξύ, οι ερευνητές περιμένουν τα αποτελέσματα από τα αποδεικτικά στοιχεία που βρέθηκαν στην σκηνή του εγκλήματος. Οι δύο κατηγορούμενοι βρίσκονται ακόμα υπό κράτηση.

Ποια ποινή πιστεύετε τους αξίζει;

Credit: relayhero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: