"Λίγο πριν αυτοκτονήσω κάποιος με κάλεσε στο κινητό με απόκρυψη. Δεν φανταζόμουν με τίποτα ότι στην άλλη γραμμή θα ήταν η..." - Fanpage

«Λίγο πριν αυτοκτονήσω κάποιος με κάλεσε στο κινητό με απόκρυψη. Δεν φανταζόμουν με τίποτα ότι στην άλλη γραμμή θα ήταν η…»

Η ιστορία παρακάτω δεν είναι βγαλμένη από ταινία. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Ο Κέβιν Τζέιμς Γουάλς δημοσίευσε αυτήν την ιστορία ισάξια αυτών του Χόλιγουντ, απαντώντας στην ερώτηση για το ποια στιγμή της ζωής των ανθρώπων θα μπορούσε να συμβεί μόνο σε ταινία. Σε αυτή την ιστορία που ακολουθεί, θα βρείτε όλα τα στοιχεία μιας τέλεια ιστορίας: το ύποπτο κυνήγι, την ανερχόμενη δράση, την έντονη κορύφωση, την πτώση της δράσης και το τέλος που συνδέει τα πάντα.

Περισσότεροι από 242.000 άνθρωποι την διάβασαν και περισσότεροι από 30.500 υπερψήφισαν την ιστορία, καθιστώντας την πραγματική επιτυχία. Διαβάστε παρακάτω μια αληθινή συναισθηματική περιπέτεια…

Κάποιος ρώτησε: «Ποια στιγμή της ζωής σου θα μπορούσε να συμβεί μόνο σε ταινία;»

Η απάντηση:

«Μια φορά και έναν καιρό, όταν ήμουν 13 ετών σε μια καλοκαιρινή κατασκήνωση, ξαφνικά με πλησίασε το πιο όμορφο κορίτσι της κατασκήνωσης και μου είπε ότι μου πηγαίνει το μαύρο χρώμα. Δεν είχα ιδέα γιατί το έκανε. Μετά από αυτό, γίναμε φίλοι και κρατήσαμε επαφή για κάποιο διάστημα.»

1

«Στο λύκειο χάσαμε επαφή, αλλά ποτέ δεν έπαψα να την σκέφτομαι. Κάτι σε αυτή την κοπέλα δεν με άφηνε να την ξεχάσω.

Τα επόμενα χρόνια του λυκείου ήταν πολύ δύσκολα για μένα και έπεσα σε κατάθλιψη. Ήθελα να αυτοκτονήσω. Έτσι, έγραψα ένα γράμμα και 5 με 10 δευτερόλεπτα πριν αφαιρέσω την ζωή μου, χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν ένα άγνωστο νούμερο και απάντησα στην κλήση από περιέργεια.

Ήταν εκείνη και μου είπε ότι κάτι μέσα της την ώθησε να με πάρει τηλέφωνο για να δει τι κάνω. Με λίγα λόγια με έσωσε από το να αυτοκτονήσω. Με έβαλε να της υποσχεθώ ότι θα της τηλεφωνήσω και αύριο. Εκείνο το βράδυ ξεκίνησα να γράφω κάτι, που 10 χρόνια αργότερα ειπώθηκε σαν όρκους αγάπης στο γάμο μας.»

Τα συγχαρητήρια μας στο ζευγάρι που ήταν γραφτό να είναι μαζί!

2

3

4

Credit: BoredPanda

Αφήστε το σχόλιο σας: