Μια Ηλικιωμένη Στέκεται Έξω την Μέρα των Γενεθλίων της. Δείτε Προσεκτικά Τι θα Συμβεί στη Συνέχεια... - Fanpage

Μια Ηλικιωμένη Στέκεται Έξω την Μέρα των Γενεθλίων της. Δείτε Προσεκτικά Τι θα Συμβεί στη Συνέχεια…

Κάθε εβδομάδα, η ηλικιωμένη γειτόνισσα της Κάθυ, η Ντόρις, περπατάει στον δρόμο για να στείλει φιλιά στα παιδιά του σχολικού λεωφορείου. Έχει γίνει μια αγαπημένη παράδοση σε αυτή τη γειτονιά του Οχάιο, που οι μαθητές αποκαλούν την Ντόρις «γιαγιά». Έχουν περάσει πέντε χρόνια, και η Ντόρις δεν έχει χάσει ούτε μια σχολική μέρα. Τα παιδιά αδημονούν πάντα να δουν το χαμόγελο της Ντόρις στο δρόμο της επιστροφής για το σπίτι.

Πρόσφατα, η Κάθυ είπε στην οδηγό του λεωφορείου, την Στέισι, ότι η Ντόρις θα γιόρταζε τα 88α της γενέθλια. Η Στέισι έκανε την πιο ευχάριστη έκπληξη στην Ντόρις, χωρίς η εορτάζουσα να γνωρίζει το παραμικρό! Η Κάθυ απαθανάτισε όλo το ευχάριστο γεγονός, καθώς το σχολικό λεωφορείο έφτασε στην στάση έξω από το σπίτι της Ντόρις – και τα παιδιά ξεκινούν να της τραγουδούν για τα γενέθλιά της “Happy Birthday.” Είναι αρκετό για να κάνει την Ντόρις να δακρύσει, καθώς κοιτάζει προς το μέρος της Κάθυ γεμάτη με έκπληξη και χαρά. Το λεωφορείο φεύγει και οι μαθητές στέλνουν φιλιά και ευχές στην αγαπημένη τους «γιαγιά».

“Σε αγαπάμε, Γιαγιά! Χρόνια πολλά!” Δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερη έκπληξη ή δώρο για την Ντόρις! Αν αυτή η συγκινητική στιγμή σας έκανε να χαμογελάσετε, μοιραστείτε την με τους φίλους σας!

Children Sing Happy Birthday to Grandma | Daily Heart BeatThese children on a school bus help a grandma celebrate her birthday with the sweetest gesture.

Posted by Poke My Heart on Monday, March 14, 2016

Αφήστε το σχόλιο σας: